Jakten førte politiet til denne adressen. Her blir en varebil som trolig er brukt i tyveriet tauet vekk. I samme område pågår det nå en klappjakt etter en av tyvene, som løp til skogs.

Helikopterjakt etter varmepumpetyver

Stjal varmepumper til over 200.000 kroner i Holmestrand - jakten førte politiet til Øvre Eiker hvor en av tyvene løp til skogs.

Publisert Sist oppdatert

HOLMESTRAND/ØVRE EIKER: Det opplyser politiet i 10.00-tiden tirsdag. To mistenkte ble anholdt, mens sistemann altså har løpt til skogs fra området Ringeriksveien i Øvre Eiker.

- Vi får bistand fra politihelikopteret i søket, og har hundepatrulje på vei, opplyser politiet.

Den aktuelle mannen er i 40-årene, blondt hår med lys overdel og grå joggebukse.

Det var tidligere tirsdag morgen at politiet fikk melding om tyveri av varmepumper fra Hvittingfossveien i Holmestrand. Her skal tyvene ha fått med seg varer til cirka 200.000 kroner.

- Vi er på stedet og etterforskningen har tatt oss til Ringeriksveien. Det er funn av varmepumpene og anholdt to personer, opplyser politiet.

Noe senere opplyser politiet at en av de to, en mann i 40-åra er Litaen er besluttet pågrepet, mens sistemann er sjekket ut av saken.

Ved 12.45-tiden melder politiet at søket etter sistemann har vært resultatløst, og at politiet jobber videre i etterforskningssporet for å identifisere vedkommende.

Politiet søkte i området.
Powered by Labrador CMS