Jente oppsøkt og forfulgt av fremmed mann på vei hjem fra skolen

Politiet ønsker tips om mulige observasjoner etter skremmende hendelse mandag ettermiddag.

Publisert Sist oppdatert

KROKSTADELVA: Hendelsen skjedde med en ung jente på vei hjem fra skolen på Hovjordet, hvor hun i området Kongleveien ble oppsøkt av en fremmed, voksen mann som ifølge moren skal ha bedt om telefonnummeret til jenta.

- Hun sa nei, satte opp farten og begynte å løpe hjemover. Mannen fulgte også etter raskere og raskere, men bråsnudde i det hun løp inn i gårdsplassen hjemme, skriver moren.

Moren har delt historien på Facebook og skriver at politiet har oppfordret henne til å dele dette i nabolagsgrupper på Facebook med tanke på eventuelle tips eller observasjoner, og om andre har opplevd det samme.

Etter at jenta kom hjem og fortalte om det som hadde skjedd skal de ha sett etter mannen, men uten resultatet. Det skal dreie seg om en mann av utenlandsk opprinnelse som snakket dårlig norsk, omlag 170 centimeter høy, med mørkt hår og brune øyne, normalt bygd.

Politiet bekrefter overfor DRM24 mandag kveld at de har vært i kontakt med moren knyttet til hendelsen, og at saken følges opp lokalt med tanke på etterforskning. Det skal foreløpig ikke være noen mistenkte i saken.

Powered by Labrador CMS