Julebordsesongen i gang på byen

Slåssing, intriger og overstadig beruselse er blant ingrediensene som det er mer av enn normalt nå som julebordgjestene har inntatt byen i helgene.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: DRM24 tok en runde for å ta temperaturen på bylivet rundt stengetid fredag og lørdag. Og til tross for kuldegrader på kvikksølvet, steg nok temperaturen et par hakk over normalen for både enkelte partyløver og ikke minst politipatruljene som skulle opprettholde ro og orden i bybildet.

- Det har vært mye folk ute i Drammen, og vi har hatt nok å gjøre gjennom hele natta i sentrum, sier operasjonsleder Trond Egil Groth i politiet til DRM24.

Spesielt lørdag var det rundt stengetid travelt for lovens lange arm. Bare i løpet av en halvtimes tid måtte politiet håndtere 4-5 ordensforstyrrelser på Bragernes i form av håndgemeng og basketak.

Selv om politiet har hatt nok å håndtere av ordensrelaterte oppdrag i sentrum, var det imidlertid «bare» to stykk som ble innbragt arresten fra Drammen natt til lørdag.

Begge de to var unge menn, som ifølge politiet hadde utvist «svært dårlig oppførsel» i beruset tilstand og vil bli anmeldt for dette.

Utover dette ble syv personer bortvist av politiet med pålegg om å fjerne seg fra sentrum.

- Vi har brukt mye tid på forebyggende arbeid og totalt sett har det ikke vært noen alvorlige hendelser, oppsummerer Groth.

BRÅK I ENGENE: Politiet var raskt på pletten og tok brodden av situasjonen før det eskalerte.
KEBAB-KRANGEL: Flere menn var involvert i tumulter utenfor gatekjøkken på Bragernes. Politiet fikk adskilt partene og roet gemyttene.
MUNNHUGGERI PÅ TORGET: Flere unge menn barket sammen - politiet sendte partene hvert til sitt før det endte med personskader.
HÅNDGEMENG: Politiet løste opp amper stemning mellom to menn etter stengetid.
OVERSTADIG BERUSET: En ung kvinne ute av stand til å ta vare på seg selv hentes av ambulanse i Engene.
ALVORSPRAT PÅ VEI HJEM: Nattens andre melding på kort tid fra området Øvre Storgate, hvor en av de impliserte fraksjonene var involvert i bråk for andre gang etter stengetid.
Powered by Labrador CMS