DÅRLIG DAG PÅ JOBBEN: Et eksplodert dekk skal ha forårsaket utforkjøringen - som igjen førte til at hele forakselen ble revet av.
DÅRLIG DAG PÅ JOBBEN: Et eksplodert dekk skal ha forårsaket utforkjøringen - som igjen førte til at hele forakselen ble revet av.

Lastebil veltet på E18

Et eksplodert dekk skal ha forårsaket en dramatisk utforkjøring på Lierskogen.

Publisert Sist oppdatert

LIER: Det melder politiet i 11.10-tiden.

- Dekket har eksplodert, lastebilen har kjørt ut av veien og ligger på siden, opplyser politiet.

Det er ikke meldt om personskader. Ifølge politiet var kun føreren i lastebilen, og vedkommende skal ha sluppet fra det med skrekken til tross for store skader på førerhuset.

Noe av lasten havnet ifølge politiet i veibanen, og førte til lange køer tilbake mot Asker som følge av hendelsen.

Etter at opprydning og sikring av stedet var ferdig, vil lastebilen bli liggende i grøfta i påvente av berging på kveldstid da det vil medføre stenging av veien.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">OPPRYDNING: </span>Lastebilen var lastet med jord, sand og stein, og en gravemaskin ankom stedet etter kort tid for å fjerne lasten mens trafikken passerte i ett felt. Veiskiltet til Dikemark fikk også hard medfart i utforkjøringen.</span>
OPPRYDNING: Lastebilen var lastet med jord, sand og stein, og en gravemaskin ankom stedet etter kort tid for å fjerne lasten mens trafikken passerte i ett felt. Veiskiltet til Dikemark fikk også hard medfart i utforkjøringen.
Powered by Labrador CMS