HER ENDTE FERDEN: I Strandveien mellom rundkjøringene på Brakerøya stoppet politiet biljakten med en kalkulert «torpedering» av bilen som ikke ville stoppe, før det gikk utover andre trafikanter.
HER ENDTE FERDEN: I Strandveien mellom rundkjøringene på Brakerøya stoppet politiet biljakten med en kalkulert «torpedering» av bilen som ikke ville stoppe, før det gikk utover andre trafikanter.

Nektet å stoppe for politiet - ble kjørt av veien i biljakt

En mann og kvinne i 30-40-åra er pågrepet mistenkt for besittelse av tyvegods og bruk/besittelse av narkotika.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det oppstod en biljakt som gikk fra Holmestrand til Drammen etter at en bil nektet å stoppe for kontroll på E18 sent tirsdag kveld.

- Det var snakk om stygg kjøring underveis, forteller innsatsleder i politiet Espen Solemdal til DRM24.

En rekke politipatruljer deltok i forfølgelsen, og da sjåføren i den aktuelle bilen fortsatt ikke gjorde tegn til å stoppe valgte politiet å benytte makt for å stoppe den uforsvarlige ferden etter at bilen hadde tatt av E18, og kjørt inn gjennom Drammen sentrum.

- Vi stoppet bilen ved en forsettlig stans. Det vil si at vi kjørte inn i den slik at den snurret rundt og ble stående på midtrabatten, sier Solemdal.

Mistenkt for flere forhold

De to som befant seg i bilen ble pågrepet umiddelbart. Verken politifolk eller de to mistenkte skal ha kommet til skade i krasjen, men er fraktet legevakt for sjekk. Begge bilene fikk imidlertid omfattende materielle skader.

I tillegg til at politiet mistenker kjøring i ruset tilstand, ble det også funnet både tyvegods og narkotika ombord i bilen.

Både mannen og kvinnen i bilen er hjemmehørende i Stavanger, og har nå fått seg en ufrivillig overnatting i sentralarresten i Drammen.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">BRUKT SOM RAMBUKK:</span> Politibilen fikk også omfattende skader og er ikke på veien igjen med det første, om i det hele tatt.</span>
BRUKT SOM RAMBUKK: Politibilen fikk også omfattende skader og er ikke på veien igjen med det første, om i det hele tatt.
<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">FULL AV TYVEGODS:</span> Bilen som forsøkte å stikke fra politiet var full av gjenstander, deriblant tyvegods, ifølge politiet.</span>
FULL AV TYVEGODS: Bilen som forsøkte å stikke fra politiet var full av gjenstander, deriblant tyvegods, ifølge politiet.
Powered by Labrador CMS