FESTIVAL-POLITI: Her er politiet på plass i Engene natt til lørdag.

På byen: Arrestert etter trusler, fyll og fanteri

Til Elvefestivalen å være har det ikke vært mye ordensproblemer på byen natt til lørdag, men politiet har ikke vært arbeidsledige.

Publisert Sist oppdatert

SENTRUM: Politiet har som vanlig oppbemannet som følge av mye folk ute på byen, og har vær tilstede i sentrumsområdet båt med sykkel, til fots og til bils.

Noen tildragelser, håndgemeng og konfrontasjoner har det vært fra noen som har fått litt for mye å drikke, og det har blitt delt ut både gult og rødt kort til flere personer i løpet av natten.

Gult kort innebærer en bortvisning fra sentrum, mens enkelte også har fått direkte rødt kort etter ufin oppførsel og er dermed innbragt arresten.

En av dem var en mann i 30-åra som etter å ha vært et ordensproblem, både valgte å sette seg opp mot politiet, nektet å oppgi personalia og fulgte opp med trusler mot patruljen.

En annen mann i 30-åra, som i utgangspunktet fikk en ekstra sjanse etter gult kort, greide ikke å ivareta denne muligheten og røk inn i sentralarresten etter sitt andre gule.

- Mannen ble først bortvist grunnet beruselse og plagsom adferd. Han greide ikke og overholde dette pålegget og ble derfor innbragt og anmeldt, opplyser politiet.

Powered by Labrador CMS