Snøværet: Flere biler på taket

Vinterføret kom tydeligvis som julekvelden på kjærringa for mange fredag morgen. Politiet har rykket ut til en håndfull trafikkuhell, men så langt uten personskader.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMENSOMRÅDET: Etter flere trafikkuhell torsdag ettermiddag og kveld, som ble kronet med en bil på sommerdekk som vippet ned en skråning i Krokstadelva, har det snødd godt i løpet av natten og føreforholdene har ikke blitt noe bedre med omlag 20 centimeter snø flere steder siste døgn.

Natt til fredag endte en bil opp på taket på Ringeriksveien i Sylling i Lier etter å ha mistet kontrollen. Tidlig fredag morgen melder politiet at en bilist har lidd samme skjebne etter å ha snurret rundt i Jungerveien i Øvre Eiker.

Ved 07.30-tiden kolliderte to biler på Svelvikveien ved Sagbukta, og i tillegg har en bil sklidd av veien i Bekkeveien Sande og måte ha bilberging. 

Ved 08.30-tiden rykket nødetatene ut til krysset Arbeidergata/Drammensveien i Mjøndalen, hvor det hadde smelt igjen. Ingen av forholdene har så langt resultert i personskader.

Powered by Labrador CMS