FRA STEDET: Bildet er tatt kort tid etter hendelsen mens politiet var på stedet. Det er uklart om noen av personene på bildet var involvert i hendelsen.

Taxisjåfører begynte å slåss på holdeplassen

Måtte skilles av politiet. En med blodig ansikt og istykkerrevet skjorte.

Publisert Sist oppdatert

STRØMSØ: Politiet mottok melding om forholdet ved 2000-tiden søndag kveld og rykket ut til stedet, nærmere bestemt taxikøen mellom Ambassadør Hotel og Globusgården.

Ifølge politiet skal slåssingen ha blitt utløst som følge av uenighet rundt plassering av bilene i køen på stedet. Dette bekrefter også andre taxisjåfører som var vitner til hendelsen overfor DRM24.

Når politiet ankom måtte de skille partene, som altså hadde havnet i fysisk slagsmål på åpen gate.

- En av dem hadde et sår i ansiktet og hadde fått revet i stykker noe klær, opplyser politiet.

Vitner opplyser til DRM24 at den ene sjåføren hadde påpekt noe med plasseringen til den andre, som hadde svart frekt tilbake. Deretter hadde situasjonen eskalert.

Begge sjåførene skal kjøre på såkalt friløyve og er nye i byen, det vil si at de ikke er tilknyttet et av de tradisjonelle selskapene, men er uavhengige sjåfører med eget selskap.

- De har kranglet før også, og de kan ikke reglene, forteller en taxisjåfør til DRM24.

Ifølge politiet ble begge to bortvist fra stedet, og må i tillegg møte på politistasjonen for avhør i etterkant, da det er opprettet sak på forholdet.

Det er forøvrig ikke mange dagene siden DRM24 omtalte en sak hvor to drosjesjåfører begynte å slåss om en kunde.

Powered by Labrador CMS