VRAK: Begge bilene fikk store materielle skader og måtte hentes av bergingsbil.
VRAK: Begge bilene fikk store materielle skader og måtte hentes av bergingsbil.

Truffet av taxi som kjørte på rødt

En taxisjåfør har erkjent å ha kjørt på rødt lys og dermed forårsaket en kollisjon i et lyskryss i Bjørnstjerne Bjørnsons gate natt til lørdag.

Publisert Sist oppdatert

STRØMSØ: Nødetatene rykket ut til melding om ulykken ved 00.45-tiden.

Fremme på stedet ble det klart at to biler var involvert i kollisjonen i krysset Bjørnstjerne Bjørnsons gate / Telthusgata.

Ifølge politiet er de involverte personene sjekket ut av ambulansepersonell, og det skal ikke være snakk om personskader.

Bilene gikk det derimot verre med, og begge måtte hentes av bergingsbil etter sammenstøtet.

Kjørte på rødt

Bilen som skal ha forårsaket kollisjonen var en taxi, Tesla Model X. Ifølge politiet har føreren erkjent å ha kjørt på rødt lys, og vedtatt en bot for det.

Sjåføren vil trolig også få en ekstraregning for å ha kjørt på og forårsaket skader på et trafikklys på stedet.

Ettersom kollisjonen ikke resulterte i personskader, følges ikke saken opp videre fra politiet, og partene kunne fylle ut skademeldingsskjema på stedet.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic">Her er bilen som ble truffet av taxien flyttet ut av veien. Som følge av olje eller kjølevæske som lakk fra bilen måtte brannvesenet sanere veibanen på stedet.</span>
Her er bilen som ble truffet av taxien flyttet ut av veien. Som følge av olje eller kjølevæske som lakk fra bilen måtte brannvesenet sanere veibanen på stedet.
Powered by Labrador CMS