Ungt par reddet seg ut av brennende Mercedes

En heller sliten Mercedes med to ungdommer i begynnelsen av 20-åra tok fyr på Semsveien i Hokksund i ettermiddag. Ved hjelp av en nabo fikk de slukket brannen med et pulverapparat.

Publisert Sist oppdatert

Det var klokken 15.09 i dag at politiet meldte om mulig bilbrann på Semsveien i Hokksund. I en eldre Mercedes hadde det tatt fyr under det ene baksetet og den 20 år gamle sjåføren fra Flesberg fikk stoppet bilen og kommet seg ut sammen med kjæresten sin, skriver Eikernytt.no.

Ved hjelp av naboer med et pulverapparat fikk de slukket brannen samtidig som de fikk ut kostbare høyttalere og annet utstyr og verktøy som lå bak i bagasjerommet.

Samtlige nødetater rykket ut til stedet og totalt var det fem personer som var eksponert for røyken. De ble alle sjekket av ambulansepersonell og funnet i orden. Brannvesenet sikret seg at det ikke var mer varme igjen før de kunne returner til stasjonen etter kort tid.

Det unge paret tok det hele med stor ro selv om bilen ikke kommer på veien igjen. Det er nå opp til forsikringsselskapet å avgjøre om bilen skal hugges eller ikke.

Politiet melder at det trolig er en teknisk årsak til brannen og ettersom brannen startet under baksetet hvor det var flere ledninger, kan det tyde på en solid kortslutning ett eller annet sted her.

Det var en annen trafikant som varslet 110-sentralen om denne bilbrannen.

Powered by Labrador CMS