Var kranglete: Arrestert. Tok narkotika og slo vekter: Bortvist

Flere bygjengere påkalte seg politiets oppmerksomhet i sentrum natt til søndag - med varierende utfall.

Publisert Sist oppdatert

SENTRUM: Totalt sitter fire personer i arresten i Drammen søndag morgen. Felles for samtlige er unge menn i 20-30-årene i kategorien kranglefanter, mens de som hadde gjort seg skyldig i de mer alvorlige straffesakene slapp med en bortvisning.

Blant dem var en mann i 20-åra som ble tatt for bruk av narkotika inne på et utested i Amtand Bloms gate. Også to menn i 40-50 led samme skjebne etter å ha slått en vekter på et utested, hvilket ifølge politiet anmeldes av vekteren i etterkant. Vekteren skal ikke ha blitt skadet.

Verre gikk det med en overstadig beruset mann i 20-åra som ble påtruffet i Engene, og ifølge politiet ikke ønsket å etterkomme et pålegg om å dra hjem. Mannen ble innbragt arresten og anmeldt.

Et par menn i 20-åra som ifølge politiet kom med flere «ukvemsord» til en patrulje i Scwenkegata ble også innbragt arresten etter å ikke etterkommet en bortvisning fra sentrum, samt anmeldt for forulemping av politiet.

Fjerdemann som fikk en ufrivillig overnatting og kostbar overnatting på statens regning var nok en mann i 20-åra, som ifølge politiet hadde slått på flere biler, vært full og kranglete og ikke overholdt politiets pålegg.

Powered by Labrador CMS