DAGLIG LEDER: Fredrik Haaning fortsetter som sjef i det som har hatt navnet BNM Realist Næringsmegling de siste årene.

- Buskerud Næringsmegling er tilbake

- Buskerud Fylkeskommune reetableres 1. januar 2024 og vi har derfor tatt tilbake vårt opprinnelige firmanavn, i forkant av fylkesetableringen.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det opplyser selskapet i en pressemelding tirsdag. Buskerud Næringsmegling AS ble etablert i 1999.

Den 1. januar 2020 ble Buskerud Fylkeskommune del av storfylket Viken. Buskerud Næringsmegling AS skiftet navn i forkant av at Buskerud fylkeskommune opphørte å eksistere.

Selskapet har de siste årene drevet virksomheten under navnet BNM Realist Næringsmegling AS, etter en sammenslåing med Realist Næringsmegling AS sommeren 2019.

- Navnebyttet innebærer ingen endringer for de ansatte eller eierskapet i selskapet, som hele tiden har vært drevet under opprinnelig organisasjonsnummer fra 1999.

Buskerud Næringsmegling AS et privateiet næringsmeglingsselskap som påtar seg oppdrag i forbindelse med salg og utleie av kommersielle eiendommer, uttaler selskapet.

I tillegg påtar selskapet seg oppdrag med salg av eiendomsaksjeselskaper, tomteområder for nærings- og boligutvikling, verdivurderinger, analyser og konsulentbistand tilknyttet fast eiendom.

Selskapet har seks ansatte med lang fartstid innen eiendomsbransjen og med stor kunnskap om det profesjonelle eiendomsmarkedet i Drammensregionen og Buskerud. Buskerud Næringsmegling holder til i nye lokaler i Nedre Storgate 22 på Bragernes.

Powered by Labrador CMS