Tilbyr drop-in for 2. vaksinedose

Øvre Eiker kommune starter fra og med fredag drop-in for å få brukt opp ledige vaksinedoser. Det gjelder også for andregangsvaksinering.

Publisert Sist oppdatert

ØVRE EIKER: For å benytte deg av tilbudet må du imidlertid være innbygger i Øvre Eiker kommune.

Det er også to andre absolutte kriterier:

- Du ha fått din første vaksinedose på vaksinesenteret i Øvre Eiker (på Loe bruk)
- Det må ha gått minst 3 uker siden du fikk første dose med Comirnaty (Pfizer) eller minst 4 uker siden du fikk Spikevax (Moderna).

- Vi prioriterer de som kommer for å få dose 1, men åpner også for dose 2, opplyser kommunen.

Stenger for vaksinering i uke 33 og 34

Kommunen opplyser videre at vaksinesenteret er stengt i uke 33 og 34, før man begynner ordinær andregangsvaksinering i uke 35.

Førstegangsvaksineringen avsluttes i disse dager. Har du enda ikke fått første dose, anbefaler kommunen at du benytter en av følgende dager på dropin (gjelder både første- og andregangsvaksinering):

  • Fredag 30. juli - Spikevax (Moderna)
  • Torsdag 5. august - Comirnaty (Pfizer)
  • Fredag 6. august - Spikevax (Moderna)
  • Torsdag 12. august - Comirnaty (Pfizer)

Alle disse dagene foregår vaksinasjon mellom kl. 09:00 og 15:45. Vaksinasjon foregår på vaksinesenteret på Loe bruk nr. 9 i Hokksund

- Når vi begynner vaksinering av dose 2, vet vi ikke om vi får doser vi kan benytte til dose 1, og det kan hende du må vente til vi er ferdige med å vaksinere dose 2 senere i høst, uttaler kommunen.

Drammen og Lier kommune har foreløpig ikke åpnet for andregangsvaksinering. Det ble gjennomført drop-in i Drammen tidligere i juli, men da kun for første dose. Vaksineringen i Drammen er for øyeblikket stengt, men åpner opp igjen i august.

Powered by Labrador CMS