Endelig er det igjen vann i fontenen foran rådhuset

Det er gått fire eller fem år siden det var vann i fossefallet utenfor rådhuset i Hokksund, men nå strømmer vannet som aldri før med laksen som motiv. Hele rådhuset er nå pusset opp utvendig sammen med «rådhusplassen».

Publisert Sist oppdatert

ØVRE EIKER: Det har i lengre tid vært drevet med arbeider utenfor rådhuset i Hokksund hvor det er boret mange brønner for jordvarme. De livsfarlige glatte steinhellene i trappene måtte også byttes ut i tillegg til at hele bygningen trengte sårt et mailingsstrøk.

Mandag kunne ordfører Adrian Tollefsen og Andreas Kristoffersen fra Øvre Eiker kommunale eiendom endelig si seg fornøyd med jobben som er gjort og at det igjen var vann i fontenen foran rådhuset, skriver Eikernytt.no.

Det eneste som gjenstår nå er å legge nytt tak og takbeslag på hele bygningen. Det håper det kommunale eiendomsselskapet at de skal få gjort i løpet av året. Jobben legges ut på anbud i løpet av kort tid. Det er derfor usikkert hvor mye dette vil koste.

Øvre Eiker har investert røfflig 3,5 mill. kroner på denne oppussingen og oppgraderingen av rådhuset med plassen utenfor. Parken er også fikset på og tilsådd, men hva som videre vil skjer her er uvisst ettersom det ikke er tatt stilling til hva som skjer med svømmehallen når ny skole med svømmehall står ferdig på Loesmoen.

– Øvre Eiker kommunale eiendomsselskap har gjort en god jobb og ble ferdige i tide til 17. mai. Nå er det bare vasking og spyling som gjenstår i tillegg til litt beplantning, sier ordfører Adrian Tollefsen til Eikernytt.no.

Han håper de skal få råd til noen nye benker til denne plassen slik at det skal bli et hyggelig samlingspunkt for ansatte og besøkende til rådhuset.

Powered by Labrador CMS