«ØNSKETREET»: Markedsleder Cecilie Røisli fra Gulskogen Senter og Lill Torunn Løwe fra Frelsesarmeen ved innsamlingspunktet på Gulskogen.
«ØNSKETREET»: Markedsleder Cecilie Røisli fra Gulskogen Senter og Lill Torunn Løwe fra Frelsesarmeen ved innsamlingspunktet på Gulskogen.

Enorm giverglede til Frelsesarmeens julegaveinnsamling på Gulskogen

Gulskogen merker at engasjementet er stort og at mange ønsker å bidra til at de som har mindre skal få en fin jul.

Publisert Sist oppdatert

GULSKOGEN: - Jeg blir helt rørt. Her om dagen var det noen som ga en splitter ny vinterdress til 1.800 kroner. Samme kunde har gitt dette i to omganger, forteller markedsleder Cecilie Røisli ved Gulskogen til DRM24.

Allerede før innsamlingsaksjonen var ferdig hadde senteret samlet inn over det dobbelte av fjoråret, fredag 550 gaver. Til sammenligning hadde aksjonen totalt sett samlet inn cirka 250 gaver i fjor.

For å hjelpe til har elever fra Svensedammen ungdomsskole på Konnerud med valgfaget «Innsats for andre» stått på standen til Frelsesarmeen.

Innsamlingsaksjonen fungerer slik at giverne tar med seg en lapp fra treet med et ønske (utgangspunkt for verdi er 200 eller 300 kroner). Deretter handler man på senteret og oppfyller ønsket, og leverer gaven på senterkontoret i 3. etasje sammen med lappen fra treet.

Og som Røisli beskriver er det altså noen som kliner til med langt over estimerte verdier.

Deretter pakker Gulskogen inn gavene, før Frelsesarmeen distribuerer de ut til de som trenger det.

- I vinterdressen fant vi også sjokolade og et hyggelig kort. Det er så flott at de som har muligheten bidrar på denne måten, forteller Røisli.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">FYLLES OPP:</span> Her fra «gavemottaket» til Frelsesarmeen som skal distribueres før jul.</span>
FYLLES OPP: Her fra «gavemottaket» til Frelsesarmeen som skal distribueres før jul.
Powered by Labrador CMS