STORE SKADER: Dette våknet huseieren til på selveste 17. mai.

Fikk bil, hage og terrasse torpedert av bildesperado

Midt på natta.

Publisert Sist oppdatert

KOBBERVIKDALEN: En frustrert huseier har tatt kontakt med DRM24 etter en skremmende opplevelse natt til 17. mai. Midt på natta, omlag klokken 01.30, ble natteroen plutselig brutt av et kraftig smell.

Ute på gårdsplassen i Trillingen viste det seg at noen hadde brast inn i huseierens parkerte bil i høy fart, og forårsaket skader på både terrassen og hagen.

Bilen fikk store skader og huseieren beskriver den som smadret. Naboens kamera har fanget opp en bil som drar fra stedet i stor fart, og med tanke på bildeler som lå igjen i blomsterbedet skal det trolig være snakk om en eldre Subaru Forester eller Legacy, sølvgrå av farge.

Politiet har også vært på stedet og gjort undersøkelser, og saken er anmeldt. Huseieren håper nå å få inn tips via medieomtale som kan oppklare saken.

Det er forøvrig ikke første gang en tilsvarende hendelse skjer i samme område. Høsten 2022 smadret en bil en veranda da han braste inn på eiendommen i Kobbervikdalen - den gangen fikk bilen så store skader at den ikke kom seg videre.

Her forsvinner bilen som braste inn på eiendommen
Powered by Labrador CMS