Spesialvisning for årets norske påskekrim på KinoCity

Førpremiere på påskemysteriet «Døde menn går på ski» med besøk av regissør og skuespillere tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

FILM: - Vi er så heldige at vi får kjøre den første førpremieren på Østlandet. Skuespillere Knut Nærum og Eivind Sander besøker oss sammen med regissør og produsenter Daniel og Ruben Anda. De vil introdusere filmen, forteller kinosjef Steinar Johansen.

Knut Nærum er skuespiller i filmen, basert på bestselgeren han selv har skrevet. Han deler lerretet med et imponerende ensemble av anerkjente skuespillere: Trim Balaj, Per Christian Ellefsen, Eivind Sander, Nikis Theophilakis, Helene Eidsvåg, Ingar Helge Gimle, Stig Henrik Hoff, Mads Sjøgaard Pettersen, Anne Krigsvoll, og ikke minst Knut Nærum selv.

Filmens handling:

En narsissistisk milliardær samler en løgnaktig gjeng bestående av en mislykket forfatter, en mannssjåvinistisk psykiater, en psykotisk sladderjournalist og en kokain-sniffende Barne-TV profil til en hjemsøkt hytte i påska. Men det som begynner som en spennende detektivlek blir brått en farlig realitet når en av dem blir funnet halshugget på umulig vis. Fanget av en snøstorm blir de tvunget til å konfrontere hverandres mørke hemmeligheter og forsøke å avsløre morderen blant dem.

Visningen går av stabelen klokken 19.00 i sal 4, også kjent som salen med best lyd på KinoCity.

Powered by Labrador CMS