Fortsatt mye grus i gatene:
- Håper å være ferdige til 17. mai

Ny rekord i vinterstrøing gjør at jobben tar lenger tid enn normalt. - Vi jobber på spreng, uttaler kommunen.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Tre ganger mer grus enn i fjor, og sein vår, gjør at feiinga i år tar lenger tid enn vanlig. Det jobbes på spreng med å få bort all grusen, uttaler kommunen på sine hjemmesider.

– Vi satser på å være helt ferdige til 17. mai, sier avdelingsleder Truls Rieger i infrastruktur og samferdsel.

Det ligger fremdeles mye grus i gatene på de kommunale veiene. På grunn av sein vår i år, kom feiinga i gang to uker senere enn vanlig.

Ifølge Rieger er det også satt rekord i strøing i vinter, noe som gjør at feiinga også tar lenger tid enn vanlig.

– Summen av dette gjør at det tar lenger tid enn normalt. Vi jobber på spreng, men det kan fremdeles fremdeles ta et par uker før alt er borte. Vi satser alt på å være helt ferdige til 17. mai, sier Rieger.

Mens Drammen kommune har ansvar for feiing av de kommunale veiene, har Drammen Eiendom ansvar for feiing av områdene rundt kommunale bygg, slik som skoler og institusjoner.

Driftssjef Håvard Heier i Drammen Eiendom forteller at det fremdeles finnes snøhauger som gjør det vanskelig å feie. Han sier at det meste av grovfeiinga ved de kommunale byggene vil være ferdig i løpet av denne uka, og at finfeiinga på områdene rundt de kommunale byggene skal være ferdig innen 10. mai.

Powered by Labrador CMS