Freddy Kalas avlyser julekonsertene i Drammen for andre år på rad

Håpet i det lengste å få gjennomført familiekonsertene med barna, men til slutt ble heller ikke det mulig å få til som følge av corona-restriksjonene fra regjeringen.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Den nye nedstengingen fortsetter å slå beina under utelivet og kulturbransjen, og nå avlyses arrangementer på rekke og rad. Sist ut er de tradisjonsrike julekonsertene med Freddy Kalas på Union Scene - som også i fjor ble avlyst av samme årsak.

Arrangør Sky Agency opplyser til DRM24 at man i det lengste håpet å få gjennomført to familiekonserter ihht. nye regler om smittevern, istedenfor en 18-årsgrense-konsert og en familiekonsert slik som opprinnelig tiltenkt.

Torsdag kveld kom den lite joviale nyheten som knuste mange barnehjerter i Drammen - popikonet måtte avlyse i hjembyen for andre år på rad.

- Det er med tungt hjerte vi må melde om at Jul med Kalas dessverre er avlyst. Union og vi har jobbet på for å få det til med de siste restriksjonene som ble innført denne uken, men vi har dessverre måtte konkludere med at den beste løsningen er å møtes igjen i 2022, uttaler Freddy Kalas på sin Facebookprofil.

Dato for neste års Jul Med Kalas blir lørdag 10. desember. De som har kjøpt billetter til 2021 kan benytte disse til konsert i 2022.

- Vi ser virkelig frem mot neste år hvor vi forhåpentligvis kan fylle Union til randen med julestemte barn og vokse i alle aldre igjen, uttaler arrangøren.

Powered by Labrador CMS