Godset banket MIF i treningskamp

Det legger neppe noen demper på stemningen under Strømsgodsets kick-off lørdag kveld etter at de blå slo bruntrøyene hele 4-0 i generalprøven før seriestart.

DRAMMEN: Det ble en fortjent seier til hjemmelaget i lørdagens uoffisielle Ælv Classico på Marienlyst. Strømsgodset var offensive og hadde mye ball, og etter å ha produsert flere store sjanser i første halvdel av omgangen satte Thomas Grøgaard 1-0-målet etter en halvtimes spill.

Lagene gikk til pause uten flere mål, men i det 66. minutt var Godset-spiss Jonatan Brunes frempå og økte ledelsen etter corner. Årets Godset-kaptein Herman Stengel la på til 3-0 på straffe i det 82. minutt. I siste ordinære spilleminutt satte innbytter Albert Thorsen ballen i nettet, men ble annulert for offside. Sekunder senere var imidlertid den samme Thorsen frempå og satte sluttresultatet til 4-0.

Muligens endte seieren med en liten bismak ettersom Lars Vilsvik måtte byttes ut etter 20 minutter. Han holdt seg til lysken og ga beskjed om at han måtte byttes. Det er foreløpig uklart hvilke konsekvenser dette får for back-veteranen.