Her er de nye profilene i FlippKlipp

Marcus Brakstad Sakseide, Tonje Gilje og Martin Lilleberg er trioen som overtar stafettpinnen til Norges største gamingprogram for unge denne høsten.

Publisert Sist oppdatert

NORGE: Det er trekløveret Tonje Gilje (23) fra Sandnes, Martin Lilleberg (26) fra Melhus i Trøndelag og Marcus Brakstad Sakseide (21) fra Frekhaug i Nordhordland som skal lede NRKs spillunivers for unge fremover. Det er en svært energisk og gira gjeng som er klare for nye arbeidsoppgaver i FlippKlipp, melder NRK i en pressemelding.

– Det beste med jobben er at vi kan lage nesten akkurat det man vil! Det å jobbe innenfor et felt man virkelig brenner for er helt magisk, og jeg gleder meg til jobb hver eneste dag!Jeg kan pitche en helt sinnsyk idé til en video, og nesten alt er mulig! Jeg har det helt fantastisk her, forteller Brakstad Sakseide, som allerede har imponert med sitt gamingtalent.

– Marcus er gaminghjertet i denne trioen. Før jeg har rukket å logge på gaming-PC-en har han kommet seg gjennom halve spillet med latter og sjarm. For en med så mye konkurranseinstinkt som meg, skal jeg få god trening i å tape for min FlippKlipp-lillebror. Bak Marcus' lure smil og kjappe kommentar gjemmer det seg et stort hjerte som tar vare på dem han knuser i Supersmash, sier Martin Lilleberg om sin makker.

Tonje Gilje føler seg allerede som søstra i den nylig sammensatte trioen.

– Jeg har jo nettopp blitt kjent med Marcus og Martin, men det er allerede etablert at vi er som en slags søskenflokk som er veldig glade i hverandre, forteller hun.

Hun er også full av lovord om sine nye ''brødre''.

– Marcus er som en lillebror. Jeg har endelig møtt noen som er hakket mer vimsete enn meg, haha! Han har så mye energi, så det er jo aldri kjedelig rundt ham. Og så er han veldig snill, åpen og et fint menneske. Martin er som en stabil og rolig storebror, som samtidig er veldig leken. Han er sterk, omsorgsfull og talentfull, fortsetter Gilje.

Kjent fra «Norges tøffeste»

Martin Lilleberg er nok den mest kjente profilen i stallen til FlippKlipp. Han har tidligere vært å se som deltaker i «Norges tøffeste» og som koreograf for de populære BlimE-dansene. Nå gleder han seg til å inspirere unge.

– Først og fremst så er målet mitt for tiden i FlippKlipp å greie å connecte med kidsa og lage engasjerende og inspirerende innhold. Utover det så håper jeg å lære masse og ikke minst ha det veldig mye gøy, sier Lilleberg.

Cathrine Irgens Nilsen er redaksjonssjef for NRK Super. Hun er glad for å få Martin, Tonje og Marcus med på laget.

– Det har vært en lang og grundig prosess med å finne de nye programlederne til FlippKlipp. Vi er kjempefornøyde med den nye trioen og har stor tro på at målgruppa skal bli skikkelig glad i denne gjengen også, sier Irgens Nilsen.

Powered by Labrador CMS