Innstiller alle skoletransport med buss

Buskerud fylkeskommune har, av hensyn til sikkerhet på veien, bestemt å innstille all skoletransport i store deler av Buskerud mandag. Brakar og Vy vurderer også om øvrig transport skal innstilles.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN:  Beslutningen er tatt etter at Statsforvalteren i ettermiddag har hatt samråd med fylkeskommunen, politiet, Statens vegvesen og Brakar, melder Brakar på sine nettsider fredag kveld.

- Årsaken er at det er varslet store mengder nedbør i form av regn, og væromslaget vil med stor sannsynlighet føre til svært vanskelige kjøreforhold. Avgjørelsen er tatt for å sikre fremkommelighet langs veien for ryddemannskaper, utrykningskjøretøy og annen viktig transport. 

Dette vil si at all skoletransport til videregående skoler, ungdoms- og barneskoler blir innstilt mandag. Dette gjelder også elever som har behov for spesialskyss. Unntaket er skoler i følgende kommuner: Flå, Nesbyen, Gol, Hemsedal, Ål og Hol, skriver Brakar.

- Brakar vil, i samarbeid med vår operatør Vy, vurdere hva som skal/kan kjøres av ordinær rutetrafikk. Oppdatert informasjon blir lagt ut i løpet av søndag, uttaler busselskapet.

Powered by Labrador CMS