Sjefsnerd Morten F. Thomsen spesialbutikken sin på Bragernes arrangerer nå marked med julevri.

Inviterer nerdene til julemarked

KanonCon rigger til over 20 salgsboder, konkurranser og boksigneringer på Magasinet 26. november.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: For tredje gang arrangerer KanonCon Nerdens Marked - men denne gangen er det en liten tvist.

- Vi har derfor fått lov å flytte inn i varmen hos Magasinet Drammen, perfekt plassert i gågata, forteller sjefsnerd Morten Thomsen.

- De nye eierene av Magasinet, Alti, var svært imøtekommende når jeg tok kontakt med dem om å arrangere Nerdens Julemarked på Magasinet, forteller han.

Nerdenes (jule)marked er et sted der alle entusiaster innen brettspill, pokemon, Manga, cosplay, tegneserier, actionfigurer, retrospill, miniatyrspill og alt annet innen popkultur vil føle seg hjemme.

- Med over 20 forskjellige salgsboder, konkurranser med fantastiske premier, spennende programposter og boksigneringer er dette noe du IKKE vil gå glipp av, forteller Thomsen entusiastisk.

Tegneserieprofiler

Nytt denne gangen er en rekke programposter som Manga (4koma)-kurs, høytlesning fra barnebok (av forfatteren selv) og superhelt-verksted med selveste Josef Yohannes, skaperen av superhelt-serien The Urban Legend.

I tillegg blir det boksignering med 11 tegneserieskapere, inkludert Malin Falck som står bak suksessen Nordlys.

Donerer til Rett Fram

- Siden det er jul, og julen dreier seg om å være snille og gode med hverandre vil vi denne julen rette søkelyset på en fantastisk organisasjon som hjelper de som av forskjellige årsaker ikke uten videre gleder seg like mye til jul, forteller Thomsen.

Han har derfor bestemt at de vil bidra med støtte til julegaver til Rett Fram Opplevelser. KanonCon donerte i 2021 en rekke julegaver til organsisasjonen, og vil gjøre det samme i år.

- I tillegg har de gjennom året laget pakker med Pokemon kort som Rett Fram Opplevelser kan gi videre til barn. Kortene kommer fra produkter som åpnes på sine live-streamer, samt fra en rekke av KanonCons kunder.

- På Nerdens Julemarked vil vi i år tilby en ekstra stor rabatt på en rekke produkter dersom produktet skal doneres til Rett Fram Opplevelser. Vi videreformidler gavene direkte til Rett Fram Opplevelser, slik at disse fantastiske menneskene kan pakke dem inn og gi dem til barn denne julen, sier Thomsen.

Powered by Labrador CMS