BLODET RANT: Her er den kvinnelige politibetjenten i samtale med en kvinne og en mann som blodet rant av armen på. Vedkommende fikk kort tid etter tilsyn i ambulansen.

Julebordsesongen i gang: Blodig avslutning på natta

Kvelden fikk en blodig avslutning for flere involverte på Bragernes Torg natt til lørdag.

Publisert Sist oppdatert

SENTRUM: Politiet opplyser til DRM24 natt til søndag at de har merket at julebordsesongen er i gang - men at det oppsummert har gått noenlunde greit for seg natt til lørdag.

Det har vært noe ordensforstyrrelser, bortvisninger og noen få innbringelser som følge av dårlig oppførsel, men ikke det har ikke gått helt av hengslene slik det tidvis kan gjøre på denne tiden av året.

Likefullt, rundt stengetid rykket flere politipatruljer og ambulanse ut til Bragernes Torg etter flere innringere til politiet om slåssing.

Ifølge politiet hadde de da DRM24 snakket med operasjonssentralen ikke full oversikt over omstendigheter og heller ikke kontroll på aktive parter, og det var således heller ingen som på dette tidspunktet hadde fått noen reaksjoner av politiet.

- Det var ingen som slåss da vi ankom stedet, opplyser politiet.

Fikk helsetilsyn

Etter hva DRM24 får opplyst fra øyenvitner på stedet skal imidlertid en mann ha slått til en kvinne, før den aktuelle mannen skal ha blitt slått ned av en annen mann. Deretter skal det ha oppstått et basketak hvor flere andre hadde involvert seg i håndgemenget.

En av de involverte skal ha blitt liggende en stund på bakken, og da DRM24 ankom kort tid etter fikk en blodig mann tilsyn av ambulansepersonell. Hvilken rolle han har hatt i det som skjedde er uklart. 

Politiet mottar forklaring fra en mann på stedet.
Powered by Labrador CMS