- EN STOR ÆRE: Shaun Vincent Arano Berntsen, Kenneth Fjeld, Keana Louise Arano Fjeld og Loida Arano Fjeld med prisene de mottok i helga.
- EN STOR ÆRE: Shaun Vincent Arano Berntsen, Kenneth Fjeld, Keana Louise Arano Fjeld og Loida Arano Fjeld med prisene de mottok i helga.

Karate-familien fra Krokstadelva hedret i USA

Mottok prestisjetunge priser under «kampsportens Oscar-utdeling» i Atlantic City.

Publisert Sist oppdatert

KROKSTADELVA: Kenneth Fjeld familien fra Aesir Academy i Krokstadelva deltok i helga på «Action Martial Arts Hall of Honors» i Atlantic City.

Det er 23. året på rad at det store arrangementet ble avholdt og til stede var store kampsport legender og filmskuespillere som Benny «The Jet» Urquidez, Bill «Superfoot» Wallace, Don «The Dragon» Wilson og Cynthia Rothrock, bedre kjent som Lady dragon.

Denne gangen skulle Master Fjeld avholde seminar i nærkamp og familien var nominert til flere anerkjennelser både i regi av Action Martial Arts Hall of Fame og to organisasjoner innen Krav Maga, Israeli Martial Arts Hall of Fame og Federation of Israelean Martial Arts (FIMA).

- Det var et kjempestort og flott arrangement hvor Master Fjeld fikk møtt flere av sine mentorer og storheter innen kampsport og drøftet både treningsfilosofier og utvikling innnen kampsport, uttaler Krokstadelva-akademiet i en pressemelding.

Årets skole

Rammen rundt hele arrangementet gikk på verdier og riktige holdninger innen kampsport, og det passet utmerket for Master Fjeld og hans familie som representerer Grandmaster Chuck Norris i Europa.

På seminaret brakte Master Fjeld frem sin stesønn, som gjorde sin andre internasjonale opptreden som seminarholder. Publikum storkoste seg på alle seminarene og familien Fjeld deltok selv også på flere av disse.

Skolen deres, Aesir Academy – Premier Martial Arts i Krokstadelva, ble kåret til «Krav Maga School of the Year» av Israelean Martial Arts Hall of Fame og Fima.

Flere personlige utmerkelser

Fjelds kone Loida fikk utmerkelsen «Female Martial Artist of the year».

- Dette var en stor ære i seg selv og et resultat av beinhard jobbing for å gi elevene i Krokstadelva det beste tilbudet de kan få innen Krav Maga, og for Master Fjelds bidrag internasjonalt for Krav Maga miljøet gjennom internasjonale seminarer og artikler I 2022.

Master Fjelds kone, Loida, fikk i fjor 4. grad sort innen Chuck Norris System og har fra før sort belte i Krav Maga.

Datteren Keana Louise Arano Fjeld tok dessuten imot prisen for Årets kampsport-familie, og sønnen Shaun Vincent Arano Berntsen fikk utmerkelsen «Rising star in Martial Arts».

Loida Arano Fjeld ble anerkjent som «Woman of the year» og Master Kenneth Fjeld ble kåret til «Master of the Year».

Kenneth Fjeld uttaler følgende i kommentar om utmerkelsene:

Å motta slike priser er først og fremst en anerkjennelse av at vi gjør en god jobb for kampsportmiljøet internasjonalt så vel som lokalt. Jeg er kjempestolt over hver utmerkelse vi får og jeg håper det virker som en motiverende faktor for alle våre elever som gjør en fantastisk jobb for å utvikle seg selv innen kampsport. At hele familien blir hedret på denne måten er en stor ære for oss og jeg blir rørt av det da vi bruker så mye tid av vår hverdag på kampsport, både egen trening så vel som utvkling av andre rundt oss. Å få muligheten til å holde seminar internasjonalt for mestere fra andre stilarter og fra mange land er som en stor drøm for meg. Kampsport handler tross alt om å dele kunnskap og videreføre til de som har riktige verdier. Det har vært en fantastisk weekend hvor jeg tilbragte masse tid med flere av mine mentorer som jeg har møtt gjennom Grandmaster Chuck Norris. Jeg savner de hver gang vi går hver vår vei, for dette er mennesker som sitter på historisk kunnskap.

Nå skal familien hjem til Norge og trene videre.

- Kampsport er nemlig en reise som varer livet ut.

Powered by Labrador CMS