Avslører alt om bruddet med Broiler-Mikkel i ny bok

Det var på mange måter kjærlighetssorgen som gjorde Anniken Jørgensen kjent. Nå slipper drammenseren bok om sorgen og angsten som kom etter bruddet med Broiler-Mikkel.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Anniken Jørgensen (22), bedre kjent under bloggnavnet Annijor, kommer ut med boken «Bare en natt til» 24. september. Boken handler om bloggerens kjærlighetssorg og angst etter bruddet med drammensgutten Mikkel Christiansen, kjent fra DJ-duoen Broiler. 

Boken, som er gitt ut av forlaget Pantagruel, tok fire år å skrive. På bloggen uttrykker hun hva hun føler nå som prosjektet er ferdigstilt. 

- Jeg kan ikke tro at jeg er ferdig. Byrden er av skuldrene mine og hjertet mitt skal leveres til dere i bokform. Skummelt og godt.


Lettet forfatter

På bloggen skriver hun også hva man som leser kan forvente når man åpner boken «Bare en natt til». Jørgensen sier hun har skrevet om drømmer, håp og sorg. Om glede, og om rasende sinne. 

- Første siden dere kommer til å lese er skrevet når jeg er 17 år gammel, og fra da til nå har jeg sporadisk skrevet om min største sorg i livet. Kjærlighetssorgen min til min første eks. Jeg forteller om galskap, løgner, mobbing og intriger i livet mitt. Alle tankene mine mellom teksten, og hva som egentlig skjedde. Herregud, igjen. Jeg kan ikke tro at jeg er ferdig. Byrden er av skuldrene mine og hjertet mitt skal leveres til dere i bokform. Skummelt og godt.

Deler hemmeligheter

Og selv om hun har blogget om det meste, og filmet hverdagen sin gjennom flere sesonger av TV2-programmet «Bloggerne», er det fortsatt en side som står igjen urørt. 

- Jeg har fortalt hemmeligheter jeg trodde jeg skulle ta med meg til graven, og jeg deler ting jeg aldri har fortalt noen. Ikke engang min aller beste venninne. Fordi jeg ikke vet hvordan hun hadde reagert, eller fordi jeg skammer meg. Jeg skal ta dere med i de 4 mest betydningsfulle årene i mitt liv, som både var på bunn, men også på topp. Følelsesmessig var den på topp, for man kan faktisk bli betrygget med sorg. Jeg ville ha sorg. Det var trygt, og det var godt.

Drammensjenta mener prosjektet føles som å se på seg selv utenfra. Det er sårt, men viktig.

- Det er rart å lese de velskrevne sidene, og føle at jeg leser om noen andres liv. Som om jeg distanserer meg fra virkelige hendelser, og tenker på det som en liten spillefilm jeg en gang var med i. 

LES OGSÅ: Drammensblogger Iselin Guttormsen entrer Idol

Powered by Labrador CMS