Dette er Drammens yngste millionær

28 år gamle Fredrik Auke fra Skoger, bedre kjent som Freddy Kalas, har gjort seg millionær på festmusikk, joviale barnesanger og utsolgte julekonserter.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Og det er kanskje ikke så rart når han ifølge Spotify har nærmere 700.000 månedlige lyttere, og streamingtall på gjennomsnittlig 40 millioner per låt. 

I 2017 tjente Fredrik Auke 5,7 millioner kroner, hvilket er tre millioner mer enn i 2016. For disse pengene kjøpte han denne sommeren en funkisvilla på Åskollen til den nette sum av 6,7 millioner - 200.000 kroner over takst.

Inntekten plasserer Auke på 54. plass over de rikeste i Drammen kommune. Fredrik Auke startet karrieren som stand-in vokalist for Broiler. Hverken lillebroren Simen Auke eller makkeren Mikkel Christiansen befinner seg på listen.

På inntektstoppen

På listen over kommunens rikeste troner Jan Erling Evensen som sitter som styreleder og daglig leder i til sammen åtte firmaer. Forretningsmannen tjente over 24 millioner kroner i fjor, og har en formue på over 359 millioner. 

En annen som besitter store roller i flere norske firmaer er Pål Georg Benestad. I fjor tjente han 23,7 millioner og hadde en formue på 134 millioner.

Og med en inntekt på over 18 millioner er Vibeke Fredriksen Drammens rikeste kvinne. Fredriksen har en formue på 68 millioner kroner.

LES OGSÅ: Freddy Kalas diskuterte mobbing med 7. klassingene

NY BOLIG: Denne boligen ble kapret av den joviale artisten i juni. (FOTO: FINN.NO / INVISO AS)
NY BOLIG: Denne boligen ble kapret av den joviale artisten i juni. (FOTO: FINN.NO / INVISO AS)
Powered by Labrador CMS