MISS OG MISSEVINNER: F.v. Donjeta Deli (23) fra Drammen, sammen med årets «Miss Universe Norway», Sunniva Høiåsen Frigstad fra Vennesla.

Donjeta fra Drammen er blant landets ti flotteste frøkner

Det gikk ikke helt til topps, men 23-åringen fra Drammen kan smykke seg som verdig finalist i årets «Miss Norway».

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: 23-åringen fra Rundtom var på forhånd en av favorittene da de ni finalistene skulle opp på catwalken i en utsatt Miss Norway-finale i Oslo lørdag kveld.

Drammensjenta hadde på forhånd sanket nest mest poeng av årets deltakere, og følte hun stilte godt forberedt før finalen. Men alt gikk ikke helt etter planen for 23-åringen med røtter fra Kosovo.

- Hva kan du si om Donjeta?

- Hun er veldig flott jente og har en veldig sporty kropp, men kan kanskje bli enda bedre på catwalken, sa Hamelten, og tilføyer:

- Det er utrolig vanskelig å skille jentene fra hverandre, og mange ting som spiller inn. Det er alt arbeidet som finalistene har lagt ned på forhånd, det er prestasjonen under finalen og det er også flere dommere som skal bli enig, sier Hamelten til DRM24.

Årets vinner heter Sunniva Høiåsen Frigstad, er 20 år og kommer fra Vennesla utenfor Kristiansand. Hun hadde også sanket aller mest poeng på forhånd, og skal nå representere Norge i den internasjonale «Miss Universe»-finalen - som foreløpig er utsatt på ubestemt tid på grunn av corona-pandemien.

- Hun har et utrolig vakkert smil og er veldig trygg på catwalken, sa Hamelten om vinneren.

For Donjeta blir det hjem igjen til familien i Drammen, før hun på ny setter kursen mot Hamar for å fullføre skolegangen med håndballtrener-studier.
- Dette blir siste gang, så nå tar missekarrieren slutt, sier Donjeta som også har deltatt en gang tidligere.

Hun utelukker imidlertid ikke at hun kan ta modelloppdrag ved siden av en karriere som håndballtrener i fremtiden. Men aller først en pust i bakken etter to intensive dager på 15 centimeter stilletthæler.

LES OGSÅ: Donjeta (23) nærmer seg misse-drømmen

- Det gikk veldig fort og var ganske stressende. Så det gikk ikke helt som jeg hadde håpet, oppsummerte en litt skuffet Deli til DRM24 etter at avgjørelsen hadde falt. Årets konkurranse var imidlertid hard, og det var vanskelig å plukke en vinner, ifølge hoveddommer Fred Hamelten.
JURYFORMANN: Øyebrynstylist Fred Hamelten.
DRAMMENS-MISSER: Årets missefinalist fra Drammen, Donjeta Deli, og «Miss World Norway» fra 2017, Celine Herregården fra Åskollen (til høyre).
MISSEVINNER OG JURYFORMANN: Vinneren av Miss Universe Norway 2017, Kaja Kojan fra Kongsvinger, og juryformann Fred Hamelten.
Powered by Labrador CMS