Drammensblogger Iselin Guttormsen entrer Idol-sirkuset

Iselin Guttormsen (31) satser alt på musikk, og håper på at TV2-programmet «Idol» bidrar til å gi sangkarrieren en kickstart.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Mandag kveld ble det kjent at Iselin Guttormsen fra Drammen satser på sangkarrieren. På Facebook delte bloggeren og tobarnsmoren et bilde av seg selv i kjent Idol-setting, og kommentarene haglet inn.

- Jeg aner ikke når jeg kommer på TV, eller om auditionen min i det hele tatt blir vist, sier Guttormsen på Instagram under TV2-sendingen onsdag kveld. 

På spørsmål om hun får lov å fortelle hvordan det gikk, ber hun følgerne sine om å følge med. 

LES OGSÅ: Martine (18) fra Lier tok Idol-dommerne med storm

- Ærlige dommere

Selv syns hun det var skummelt å være en sliten tobarnsmor på Idol blant mange unge naturtalent.

- Jeg tenkte hele tiden: Iselin, hva fader gjør du her? Jeg følte jeg ikke passet inn der i det hele tatt. Alle hadde så særegne og kraftfulle stemmer, så kommer jeg og er tøff utadvendt men med den spake og stille stemmen!

Til DRM24 forteller Guttormsen at dommerne holdt seg alvorlige og rolige under hele opptredenen, og at det var vanskelig å forutse hva de kom til å si.

- Men de var hyggelige og profesjonelle, konkrete og ærlige.

Blogg og musikk

Guttormsen trapper neste uke ned i sin stilling som resepsjonist på Wennesklinikken i Drammen for å fokusere mer på familien og karrieren - altså blogging og musikk.

Debutsingelen «Ylva» som ble sluppet i 2015 fikk uventet oppmerksomhet for den tidligere hobby-musikeren.

- Ylva er min første produserte låt, og fra å være en personlig sang som jeg bare ville at noen bestemte skulle høre, til at den nå ligger ute på diverse medier er veldig rart, sa bloggeren da Ylva ble sluppet.

Nå tar hun steget videre og entrer Idol-sirkuset - et program som kan åpne mange dører for talentfulle, unge mennesker. 

LES OGSÅ: Blogger Iselin Guttormsen er låtaktuell igjen

Hør Iselin her:I STUDIO: Det er ingen tvil om at Guttormsen har lang fartstid i bransjen selv om hun nå satser på Idol. (FOTO: PRIVAT)
I STUDIO: Det er ingen tvil om at Guttormsen har lang fartstid i bransjen selv om hun nå satser på Idol. (FOTO: PRIVAT)
Powered by Labrador CMS