SJEKKER INN: Ine Marlen Mausethagen (24) fra Drammen er med i en av Norges mest populære reality-serier.

Drammenser klar for «Paradise Hotel»

Idol-deltagere, Skam-skuespillere - og eksdama til TIX fra Drammen. Det er noe menyen av når en ny sesong av skandalehotellet sparkes i gang 17. august.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Ved skolestart åpner programleder Triana Iglesias igjen dørene til Paradise Hotel - for trettende gang. Opp gjennom historien har det vært flere drammenserne som har skapt overskrifter på hotellet, knust kula og til og med vunnet hele greia (Niklas Vindel og Martine Sjøhaug). 

I høstens sesong, som forøvrig er kortere enn tidligere og ble spilt inn akkurat før verden ble corona-stengt, er drammensjenta Ine Marlen Mausethagen (24) en av elleve deltakere som sjekker inn fra start på det beryktede luksushotellet i Mexico.

Mausethagen er opprinnelig fra Stange, men bosatt i Drammen - og er mest kjent som eksdama til russelåtprodusent og Idol-dommer TIX gjennom flere år. Mauseth har forøvrig bakgrunn fra sprangridning og som servitør på Big Horn.

Med seg på hotellet får hun blant annet selskap av TIX' lillebror Mathias Haukeland (24), og apropos Idol - semifinalist fra siste sesong, Maria Moen Nordli (27) fra Asker.

Det er med andre ord både kjente og ukjente navn som skal kjempe om en halv million kroner og tusenvis av instagram-følgere i årets sesong.

Et annet kjent ansikt som krydrer årets casting er Mohamed «Simo» Elh'babi (22), mest kjent som broren til Sana i «Skam».


Paradise Hotel - kommer på Viaplay og Viafree 17. august

"Det smeller alltid liksom"

Ny sesong kommer 17. august på Viaplay og Viafree.

Publisert av Paradise Hotel Norge Fredag 10. juli 2020
SCENEVANT: Maria Moen Nordli (27) gjorde seg bemerket i årets «Idol»-sesong med sitt artist-talent. (FOTO: ROY DARVIK / NENT)
TV-FJES: «Simo» fra NRK-suksessen Skam er klar for Paradise Hotel. (FOTO: ROY DARVIK / NENT)Se promovideo fra årets sesong:
Powered by Labrador CMS