Enormt Ødegaard-oppstyr etter Real Madrid-debuten

Den historiske bragden for den 21 år gamle drammenseren har ikke gått upåaktet hen i verken inn- eller utland.

Publisert Sist oppdatert

SPANIA/DRAMMEN: Martin Ødegaard i startoppstillingen for Real Madrid i sesongåpning mot tidligere lagkamerater i Real Sociedad ble historisk, selv om Ødegaard ikke utmerket seg spesielt rent spillemessig under kampen. 

Ødegaard fikk tillit fra start fra trener Zinedine Zidane, men ble byttet ut midtveis i 2. omgang i en tam åpningskamp som endte 0-0 i San Sebastian. 

Det la imidlertid ingen demper på oppmerksomheten rundt Ødegaard. I Norge ble hendelsen beskrevet som «å vinne nobelprisen i fotball» av Rune Bratseth, og Real Madrid selv har laget en egen nettsak med intervju med drammenseren etter debutkampen.

Her er noen av overskriftene fra internasjonale medier siden i går:

- Fantastiske spillere som gjør det enklere for meg

Ødegaard selv forteller følgende om debutmatchen i et videointervju:

- Det var flott å spille for Madrid, og jeg er på samme bølgelengde som lagkameratene mine. Det er fantastiske spillere som gjør det enklere for meg. Zidane ønsker at jeg skal skape sjanser, score mål og spille bak linjene når vi angreper, sa Ødegaard, som plasserte seg i rommet bak spiss Karim Benzema.

Ødegaard, som nå snakker flytende spansk, forteller videre at serieåpningen føltes bra, men han var ikke spesielt fornøyd med resultatet.

- Det er alltid litt vanskelig i starten, og det var en veldig spesiell kamp mot gamle lagkamerater og bra folk, sa Ødegaard i intervjuet.
SE HELE INTERVJUET MED ØDEGAARD

SE HØYDEPUNKTER FRA KAMPEN HER

STARTET FOR REAL MADRID: Spørsmålet er om Ødegaard får fornyet tillit i start-elleveren til Zinedine Zidane, som også kjenner Ødegaard godt fra da han trente Real Madrids 2. lag Castilla.
STARTET FOR REAL MADRID: Spørsmålet er om Ødegaard får fornyet tillit i start-elleveren til Zinedine Zidane, som også kjenner Ødegaard godt fra da han trente Real Madrids 2. lag Castilla.
Powered by Labrador CMS