MISFORSTÅELSE: Mads Hansen ler seg gjennom innboksmeldingene på Instagram, og oversetter de for sine 350.000 følgere.

Feil Mads Hansen får drapstrusler fra sinte kroatere

Kjært barn har mange navn, og Mads Hansen kan i disse dager kalle seg prisvinnende influencer, fotballspiller og popstjerne. Men at han var håndballdommer i tillegg, kom som en overraskelse på 35-åringen fra Lier.

Publisert Sist oppdatert

TYSKLAND/OSLO: Misforståelsen oppstod etter et VM-oppgjør mellom Tyskland og Kroatia i håndball mandag ettermiddag der det danske dommerparet Mads Hansen og Martin Gjerding hisset opp sinte kroatere etter tvilsomme avgjørelser i tysk favør. 

Iløpet av de siste spilleminuttene stod det 20-21 til Tyskland, og Kroatia hadde et par angrep på seg til å utlikne eller stikke av med seieren. Dommerne blåste for angrepsfeil, og det hele avsluttet med at Tyskland dunket inn et tilleggsmål og kom seirende ut av kampen.

Dette fikk mange kroatiske supportere til å gå amok på dommer Mads Hansen - i feil innboks. 

Mottok drapstrusler

Tidligere fotballspiller Mads Hansen er ikke kjent for å løpe rundt på håndballbanen i dommerdrakt, og innrømmer ovenfor de sinte supporterne at han ikke fulgte med under kampen. Dog av helt andre grunner enn at han heiet på Tyskland.

I innboksmeldingene fra de sinte supporterne står det blant annet at de ønsker han død, at de håper han får kreft, og at han er en pedofil hore som kommer til å bli straffet av Gud. Det er også opprettet en engelsk Instagram-bruker med navnet «Vi som vil voldta Mads Hansen».

Svarer på meldingene

Hansen svarer mildt og humoristisk på innboksmeldingene, og hisser supporterne ytterligere opp ved å legge ut bilder av det tyske håndballaget med lykkeønskninger. 

- Jeg lar ikke de tro at jeg er han, men jeg sier at jeg håpet at Tyskland vant. Det gjorde jeg og, så da blir de sure, sier den norske Mads Hansen til NRK

Flere av supporterne skriver at de håper Hansen rammes av kreft, en sykdom den ekte dommeren bekjempet for noen få år siden.

– Det er bare å sende varme tanker til den riktige Mads Hansen som sikkert får flesteparten av meldingene, sier den norske versjonen.

LES OGSÅ: Rikke (27) fra Svelvik styler håret til Lopez, Kardashian og Jenner

TRUSLER: Hansen har lagt ut flere bilder av innboksmeldingene han har mottatt de siste dagene. (FOTO: SKJERMDUMP)
Powered by Labrador CMS