REALITY-DRAMMENSER: Denne karen blir å se på TV2 i beste sendetid fremover.
REALITY-DRAMMENSER: Denne karen blir å se på TV2 i beste sendetid fremover.

Har levd 15 år uten strøm - nå er Jørgen (62) klar for «Farmen»

Tirsdag går 14. sesong av stabelen på Gjedtjernet gård i Hedmark, og årets eldste deltaker er 62 år gamle Jørgen Ringstad fra Drammen.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Jørgen Ringstad er fra Drammen, men flyttet for 15 år siden til Dagali for å restaurere en så å si falleferdig fjellgård. Han er utdannet ingeniør, men jobber nå som instruktør i tekniske fag på Geilo. 

Tobarnsfaren er riktignok årets eldste Farmen-deltaker, men han er trolig med rustet til å leve hundre år tilbake i tid enn mange andre. Han bor nemlig uten innlagt strøm!

- I to år bodde vi uten strøm og vann, og måtte hente vann i bekken i 20 minusgrader. Nå har vi kommet litt lenger, men strømmen, den lager vi selv, sier drammenseren i en introduksjonsvideo.

Eventyrlysten

Det var Ringstads bestekompis som fikk han til å melde seg på Farmen. 

– Jeg er vel en sånn eventyrlysten fyr som ikke er så redd for det ukjente. Jeg liker faktisk å oppsøke litt sånn spenning, sier han til TV2.

All ledig tid har gått med på å restaurere og pusse opp gården på Dagali i Buskerud, noe som kan styrke hans sjanser på Farmen.

- Det kommer selvfølgelig an på de oppgavene vi får, men jeg er den typen som kan litt om mye. På grunn av alder, så har jeg vært borti mye rart, og jeg har drevet med mye rart i mitt liv. Jeg har hatt mange hobbyer og i det hele tatt, forklarer han og legger til at han nok kommer til å holde kunnskapene litt skjult i starten.

LES OGSÅ: «Idol»-dommerne til Zino: - Du har et fantastisk særpreg

KONKURRENTENE: Ringstad konkurrerer mot alt fra bloggere og studenter, til fiskere og fjellkafédrivere.
KONKURRENTENE: Ringstad konkurrerer mot alt fra bloggere og studenter, til fiskere og fjellkafédrivere. 
Powered by Labrador CMS