ÅRETS DELTAKERE: F.v. Elin Ørjasæter, Alejandro Fuentes, Dennis Vareide, Joakim Kleven, Maren Lundby, Iselin Guttormsen, Anniken Jørgensen, Royane Harkati, Magnus Moan, Øyvind «Vinni» Sauvik, Siri Nilminie Avlesen-Østli og Simon Nitsche.
ÅRETS DELTAKERE: F.v. Elin Ørjasæter, Alejandro Fuentes, Dennis Vareide, Joakim Kleven, Maren Lundby, Iselin Guttormsen, Anniken Jørgensen, Royane Harkati, Magnus Moan, Øyvind «Vinni» Sauvik, Siri Nilminie Avlesen-Østli og Simon Nitsche.

Lokale bloggere klare for «Skal vi danse»

Både Iselin Guttormsen og Anniken Jørgensen fra Drammen er klare for danseshow i beste sendetid på TV2.

Publisert

DRAMMEN: Det opplyser TV2 i en pressemelding. Lørdag 28. august går teppet opp for den 17. sesongen av «Skal vi danse» på TV 2.

Programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen, er storfornøyd med årets cast, og forteller at alle tolv er heltent på å «gi jernet».

– Det er fantastisk å endelig kunne fortelle hvem de 12 deltakerne som skal svinge seg på parketten i høst er! Vi i TV 2 er glade og takknemlige for at nettopp disse 12 fine folkene vil vie høsten sin til dette. Hele gjengen virker heltent på å virkelig gi jernet utover høsten, og vil garantert sørge for at det som blir den 17. sesongen av «Skal vi danse» blir minst like intens, glamorøs og severdig som tidligere sesonger, uttaler Haldorsen.

Anniken Jørgensen (25), er kjent som blogger, opprinnelig fra Solbergelva.

– Jeg gleder meg masse, selv om det blir utfordrende. Dette er det nærmeste jeg kommer å være prinsesse, forteller Jørgenen, som får Santino Mirenna som dansepartner.

Jørgensen får selskap av en annen lokal blogger på parketten, nemlig Iselin Guttormsen (34) fra Drammen, som også har fått TV-trening i «71 grader nord» tidligere i år.

– Det er helt surrealistisk ar jeg skal tre inn i denne danseboblen nå. Det å endelig møte alle de fantastiske menneskene foran og bak kamera har vært euforisk lykke, og jeg føler meg heldig og privilegert som får lov til å jobbe med dette. Og så er det selvsagt mye nerver og svette lår, forteller sexologen fra Drammen.

Guttormsen skal danse med Catalin Mihu.

To menn i par

For første gang i norsk «Skal vi danse»-historie skal to personer av samme kjønn danse sammen. Programredaktøren mener det er viktig at «Skal vi danse› representerer mangfoldet i samfunnet.

– I år er vi stolte av at vi kan by på et dansepar bestående av to menn som skal danse sammen. «Skal vi danse» skal være mer enn «bare» et underholdningsprogram, vi ønsker også å representere mangfold og bane vei for toleranse. Vi er utrolig glade for at Joakim Kleven og hans dansepartner Benjamin Jayakoddy har vært pådrivere for at vi i år får vårt første mannlige dansepar i «Skal vi danse», sier hun.

I år som i fjor er det Nordisk Film TV som produserer «Skal vi danse», og sendingene skal gå fra H3 Arena på Fornebu.

Den 17. sesongen av «Skal vi danse» har premiere på TV 2 og TV 2 Play lørdag 28. august.

Programledere er Katrine Moholt og Anders Hoff. Årets dommerpanelet består av Trine Dehli Cleve, Morten Hegseth og Merete Mørk Lingjærde.

Powered by Labrador CMS