JENKA 13.45: Selveste Sputnik kastet seg på bølgen og danset jenka på Mads Hansens kommando.

Mads Hansen skaper «jenka-feber» i sosiale medier

Som «influencer» lever man av å påvirke mennesker gjennom sosiale medier, og det er ingen tvil om at Mads Hansen tar sin nye rolle alvorlig.

Publisert Sist oppdatert

NORGE: Hansens nyeste påfunn er nemlig «Jenka 13.45» - et sosialt prosjekt som går ut på å bygge opp Norge til å bli en «jenka-nasjon». Klokken 13.45 ber han sine følgere om å danse jenka til sangen med samme navn av Sputnik, og legge det ut i sosiale medier.

Stuntet ble funnet opp under en episode av «Spårtsklubben», og oppfordringen til folket lyder slik:

- Sliter du med dårlige knær eller en travel hverdag? Er det vanskelig å finne tid, rom og ork til en runde squash? Fortvil ikke! Med ett minutts jenka hver dag klokken 13.45 vil du føle deg i bedre form enn noensinne! Sett alarmen på 13.45, få med deg venner, medelever eller kollegaer – og kjør i gang! Ikke bekymre dere for hva eventuelle lærere, sjefer eller andre måtte mene – ingenting er viktigere enn god helse!

Gått viralt

Daglig legger Hansen ut videoer på Instagram hvor han viser at alt fra brannmenn, helsepersonell og militære, til idrettslag, skoleklasser og kjendiser danser jenka klokken 13.45 med Sputnik som bakgrunnsmusikk. 

Og det er ikke bare Hansen som går seirende ut med større popularitet på nett. 

Det er tvilsomt å tro at Sputnik noengang har ligget på topplistene til Spotify som ble lansert for 11 år siden, men denne uken ligger sangen «Jenka» på 6. plass over sanger som har gått viralt i Norge den siste tiden. 

Se video:


LES OGSÅ: Feil Mads Hansen får drapstrusler fra sinte kroatere

STOR MAKT: Det er ingen tvil om at Hansen og andre «influencere» har stor påvirkningskraft på følgerne sine. (FOTO: SKJERMDUMP)
Powered by Labrador CMS