Maria røk ut av «Robinson»

Etter å ha kjempet seg tilbake i realityserien og lurt alle andre trill rundt i en sjokkartet utstemning forrige uke, var det denne uka drammenserens tur til å måtte forlate øya.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Maria Voss, som var en de første til å måtte forlate Robinson-øya når serien startet i høst, greide etter hvert å kjempe seg inn igjen - og fikk med seg en hemmelig immunitet hun har skjult for alle andre frem til forrige uke - da hun trengte den som mest.

Det hele sørget for en nervepirrende avslutning i «øyrådet» som dermed tok en helt uventet vending og fikk alle andre deltagere til å sitte igjen med haka på brystet forrige uke.

Med bare seks deltagere igjen var imidlertid en ufredet Maria igjen i risikosonen denne uka, og dessverre gikk ikke det sosiale spillet Marias vei i tirsdagens episode.

Med bare et par dager igjen til finalen måtte 43-åringen forlate øya for godt, men vil fortsatt dukke opp igjen på skjermen under finalen, da hun sitter i den såkalte juryen som påvirker hvem som vinner årets utgave av den populære realityserien.

Powered by Labrador CMS