REALITYDELTAGER: Maria Voss (43) er å se på TV-skjermen i høst.

Maria fra Drammen ble lurt trill rundt i «Robinson»

Fikk allianse mot seg under «Øyrådet». - Ble overrasket.

Publisert

DRAMMEN/MALAYSIA: Maria Voss (43) sa før sesongpremieren i begynnelsen av september at hun håpet å ikke bli en «riksbitch», og det må hun sies å ha greid med bravur - så langt.

Danseprofilen fra Drammen har nemlig holdt en lav profil hittil i årets Robinson-ekspedisjon, og har fremmet samhold fremfor taktikkeri og baksnakking på det grønne laget hun er del av.

Til tross for sterk innsats fra Maria og lagkameratene gikk gruppa på et nederlag i kamp mot det konkurrerende oransje laget denne uka, og måtte for første gang ut i det såkalte «Øyrådet», hvor en av de ni skulle stemmes ut etter å ha avlagt stemmer.

Skjebnesvanger avsløring?

Mens flere andre på laget til Maria allerede har etablert allianser, har 43-åringen så langt valgt å stå utenfor. Og da to av de mest utsatte jentene på laget som lå an til å gå en usikker skjebne i møte gikk til Maria med sine egne planer, valgte drammenseren å avsløre det hele for den sterkeste alliansen i gruppa før avstemmingen.

Og det kan ha blitt skjebnesvangert, for da Øyrådet stod for tur og deltakerne skulle avlegge stemmer tok det hele brått en uventet vending.

- Jeg ble overrasket, og magefølelsen min om at jeg har blitt oversett gjennom dagen har nok stemt, fortalte Maria til programleder Silje Torp.

- Det er dette spillet jeg har gruet meg mest til. Jeg er ikke noe glad i drama og intriger og sette folk opp mot hverandre, det er det verste jeg veit, så jeg har nok trukket meg litt unna med vilje. Jeg har kanskje ikke vært den som har åpnet meg mest, sa Maria under seremonien.

Den som blir stemt ut havner på øya «Kembali», hvor to andre deltakere som tidligere er stemt ut også befinner seg, og hvor samtlige får muligheten til å konkurrere seg inn igjen i ekspedisjonen. Denne uka blir ekspedisjonens andre deltager også sendt hjem herfra.

Hvordan det hele endte kan du se på Viaplay eller TV3 på lineær TV tirsdag kveld.

Powered by Labrador CMS