SEEB: Her med drammenseren Niklas Strandbråthen i front.

Niklas Strandbråthen og «SEEB» slipper debut-EP

EDM-gruppa har over to milliarder streams på Spotify, og i 2017 vant de Spellemannsprisen for «Årets popgruppe». Nå slipper «SEEB» debut-EP!

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Drammensgutten Niklas Strandbråthen (27) har gjort det stort sammen med musikerkolleger Simen Eriksrud og Espen Berg. Sammen danner de EDM-gruppa «SEEB». 

Gruppa har rundet to milliarder streams på Spotify, og iløpet av en måned lytter gjennomsnittlig 12,2 millioner brukere på låtene gutta har produsert. 

De er kanskje best kjent for å lage remixer av allerede kjente låter som blant annet Mike Posners «I took a pill in Ibiza» og Coldplays «Hymn for the weekend». Disse to låtene har 1,4 milliarder streams ene og alene.  

I tillegg til å ha vunnet Spellemannsprisen for «Årets popgruppe» kan de skryte av Grammy-nominasjoner og en fjerde plass på Billboard top 100.

Hør remixen av Mike Posners «I took a pill in Ibiza»:


- Ser lovende ut

Fredag 20. april slapp de debut-EPen «Nice to meet you». 

Første singel fra EPen «Drink About feat. Dagny» hadde release 6. april og har allerede streamet 4,5 millioner ganger og ligger på tredjeplass på Spotify i Norge og topp 9 på radiolistene i Norge.

- Vi er veldig glade og helt ærlig, litt nervøse for å slippe vår første EP. Det har vært en utrolig spennende og givende reise å lage denne EPen, og vi har samarbeidet med så mange talentfulle venner fra hele verden – fra norske Dagny og Iselin til internasjonale stjerner som Jay Sean, Skylar Grey og mange flere, skriver produsentene i en pressemelding.

Hoppet over sportsbil i 150 km/t

Mange husker kanskje det mye omdiskuterte bilstuntet Broiler-gutta forfalsket i 2015 - som hittil har fått 1,3 millioner visninger på YouTube. I videoen var det nemlig Niklas Strandbråthen som hadde hovedrollen.

SE VIDEOEN HER:


LES OGSÅ: Husker du hoppet? Nå kommer låta!

Powered by Labrador CMS