TIL GRAN CANARIA: Med Ann Marielle og Charter-Svein.
TIL GRAN CANARIA: Med Ann Marielle og Charter-Svein.

«Paradise»-Aurora fra Lier klar for «Charterfeber»

Aurora Gude (26) fra Lier debuterte på TV-skjermen med Paradise Hotel i 2014. Til høsten er hun å se i TV-Norge satsingen Charterfeber.

Publisert Sist oppdatert

LIER/GRAN CANARIA: Torsdag ble det kjent at Aurora Gude fra Lier returnerer til TV-skjermen etter fire år - denne gangen i godt selskap av Paradise-kollega, Ann Marielle Lipinska.  

I Mexico dannet jentene duoen «Classy Girls», og da Gude gikk til finalen, slapp kula og vant pengepremien, delte hun den med ingen ringere enn bestevenninnen.

I sommer har de altså vært på Gran Canaria med TV-Norge å spilt inn Charterfeber sammen med legendene Svein Tore Østvik og Hilde Skovdahl.

Den populære serien ble sendt årlig fra 2006-2013, og fans hoppet av gleden da nyheten om en ny sesong ble offentliggjort før sommeren.

«Classy Girls» på Gran Canaria


Skylder på Paradise-avskjed

26-åringen fra Lier forsøkte å komme inn i legende-sesongen av Paradise Hotel tidligere i år, men ble dessverre stemt ut før innsjekk. Dette skal ha vært noe av grunnlaget for at hun sendte inn søknad til Charterfeber.

- Det var en venn som anbefalte meg å søke, og det første jeg tenkte var at jeg ville reise med Ann Marielle, siden årets «Paradise Hotel» ikke ble helt som vi ønsket. Hun var også gira, også ble vi tatt med, sier Gude til Se & Hør.

Lipinska kom riktignok langt i årets sesong av Paradise Hotel, men som tidligerere realitydeltakere flest sier hun heller aldri nei til et nytt TV-eventyr - selv om både Charterfeber og Gran Canaria virket litt harry.

- Det er artig, for vi har prøvd å utfordre fordommene våre, så vi har gjort en del ting som vi ellers ikke hadde gjort - ting vi kanskje synes er litt harry. Nå blir «The Classy Girls» til «The Trashy Girls», sier Aurora og ler.

LES OGSÅ: SE VIDEO: Martine (18) tok Idol-dommerne med storm

🦄🦄🦄 @ann.lipinska #theclassygirls

Et innlegg delt av Aurora Gude (@auroragude)

Powered by Labrador CMS