Drammenserne Karoline Sophie Antonsen og Marius Pettersen forteller om Paradise-deltakelsen. Klikk på vinduet for å se video!

«Paradise»-drammenserne klinte til på finalefesten

Marius Pettersen (21) fra Mjøndalen ble sendt ut av skandalehotellet som siste par før finalen torsdag kveld, men tok det med et smil.

Publisert Sist oppdatert

OSLO/MEXICO: 21-åringen, opprinnelig fra Drammen, la ikke skjul på skuffelsen under finalefesten i Oslo torsdag kveld etter å ha tapt stemmegivningen for Erik og Ingrid i juryen.

- Dritkjipt. Hva skal man si. Jeg har bare vært snill og grei. Jeg er fornøyd med egen opptreden, sier Pettersen til DRM24.no.

- Heia kjærligheten. Men jeg likte ikke at Marius gikk ut. Jeg ville at en drammenser vant, uttalte hun til DRM24.

I finalen plasserte imidlertid drammensjenta seg bak Leo og Julie, mens Marius gikk bak Erik. Dermed var det Karolines tidligere partner Leo Faa (22) og Julie Grindbakken (21) som stakk av med seieren. 

Sistnevnte fikk imidlertid ikke med seg noe av pengepremien på 500.000 kroner. Partneren slapp kula i gulvet på 200.000 kroner, og stakk dermed av med hele potten.

- Fienden min der inne var Julie, forteller Marius Pettersens Paradise-partner Ina til DRM24. 

Mads Hansen i løvens hule

Tilstede på Rockefeller var også drammenseren Mads Hansen, aktuell med moro-låta «Sommerkroppen», unnfanget etter et tapt veddemål og med overraskende god respons - og bitre stikk til «Paradise Hotel»-deltakernes kroppsfiksing. 

Hansen forteller til DRM24 at han har sluppet levende fra det uten for mye tyn på festen.

- Jeg ville ha en fengende låt med moral. Jeg har ikke noe imot plastisk kirurgi, men er vokst opp med at man skal trene, ikke motsatt, sier Hansen til DRM24.

LES OGSÅ: Marius (21) fra Drammen til finalen i «Paradise Hotel»

LES OGSÅ: «Paradise»-Karoline: - Jeg bryr meg ikke om hva folk mener

Se intervju med Paradise-drammenserne:


Både han og partneren Ina holdt imidlertid med turtelduene Erik og Ingrid i finalen. Det samme gjorde drammenser nummer to i årets sesong av Paradise Hotel, Karoline Sophie Antonsen, til tross for en åpen rivalisering med fienden fra Nord-Norge.
PARADISE-KAROLINE: Karoline Sophie Antonsen poserer på finalefest.
FINALEFEST: Her blir finaleepisoden vist under festen på Rockefeller i Oslo torsdag kveld.
Powered by Labrador CMS