STJELER SHOWET: Karoline Sophie Antonsen er et friskt pust til reality-TV.

«Paradise»-Karoline: - Jeg bryr meg ikke om hva folk mener

De første dagene på hotellet var preget av utestenging og jentedrama. Nå har hun stjålet showet med nakenstunt og sex!

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det er ikke uvanlig å se drammensere på TV-skjermen i ulike realitykonsepter, og i år har vi to representanter på Paradise Hotel

En av disse er 23 år gamle Karoline Sophie Antonsen fra Svelvik. 

- Jeg skjønner ikke hvorfor alle medier skriver at jeg er fra Holmestrand. Mamma bor der, men jeg har vokst opp i Svelvik, og bodd i Drammen siden jeg var liten, sier den nybakte realitystjerna. 

Sulten på mer

Hun er stolt drammenser og sier hun ikke ønsker å flytte. Men om hun fortsetter i jobben som bartender på Lauritz resten av livet, er noe hun tviler sterkt på. 

- Nå må jeg bare ta alle mulighetene jeg kan få. Takke ja til alt, inngå spennende samarbeid, kanskje stå litt modell? Det hadde også vært en drøm å få være med på andre realityprogram, som for eksempel Robinson og 71 grader nord, sier Antonsen.

Søkte tre ganger

Det er ingen tvil om at jenta er glad i reality-TV, og at reality-TV er glad i henne. Hun har nemlig søkt på Paradise Hotel tre ganger, og kommet videre hver gang. Tidligere er det kjærligheten som har stoppet henne, men nå går hun «all inn». Og singellivet, det elsker hun.

- Første gang jeg meldte meg på, så feiget jeg ut. Andre gang søkte jeg bak ryggen på min daværende kjæreste. Han klarte å snakke meg bort fra det, men seks måneder senere tok forholdet slutt. Da meldte jeg meg på for tredje gang, og jeg var livredd for å ikke komme med. 

Å delta på Paradise Hotel har vært en drøm for Antonsen i mange år, og hun sier hun krydret søknaden godt for å sikre seg en plass i programmet.

Sjokkerte med TV-sex

Karoline, som allerede har sjokkert norske TV-tittere med sine sterke meninger, overraskende nakenforføring og laken-sex i ekte Paradise-ånd, sier hun ikke har snakket med moren sin etter hun hoppet til sengs med Paradise-deltaker Kristian Jarland. 

- Herregud, jeg har ikke snakket med mamma denne uken.. Jeg må vel ringe henne og høre om hun er stolt av meg, sier 23-åringen lattermildt med hånden foran munn.

Mens de fleste ville gruet seg til å se seg selv ha sex på TV, hadde drammensjenta helt andre tanker.

- Jeg gledet meg faktisk veldig til episoden kom ut, men ble skuffet da jeg så hvordan de hadde klippet den! De kunne gjort det mye drøyere, men det hadde vel ikke norske seere tålt. Hadde dette vært den svenske eller danske versjonen så hadde de tatt med alt. Det skjedde mye annet mellom meg og Kristian i bassenget, for å si det sånn.

Bryr seg ikke

Mange ville kanskje sittet med fylleangst etter å ha gjort det samme som Karoline gjorde i tirsdagens episode av Paradise Hotel. Selv ser hun ikke ut til å bry seg.

- Jeg blir jo bare fremstilt akkurat slik jeg er. Jeg oppfører meg jo bare slik jeg gjør til vanlig. Det er ikke første gang jeg har kledd av meg og forført noen på den måten, og jeg hadde gjort akkurat det samme igjen - både full og edru, sier Antonsen.

Hun syns likevel at reaksjonen til Paradise-kollegaen var noe tam. Han kom nemlig ut av toalettet, så Karoline naken, og spurte hva planen hennes var.

- Han forventet ikke dette i det hele tatt. Han skjønte jo ingenting. Men jeg fikk det som jeg ville, sier hun.

Under torsdagens episode av Paradise Hotel valgte Karoline å stå videre med sin partner, Leo, og sendte dermed sexpartneren sin hjem til Norge.

Ingen romanse

Noen langvarig romanse ble det i midlertidig ikke. Antonsen sier hun er fornærmet etter å ha sett tirsdagens episode hvor Jarland og partneren hans, Ann Marielle Lipinska, diskuterer kvaliteten på ligget.

- Jeg dusjet, forførte han og kastet meg over han kliss naken, også går han til partneren sin og sier at jeg luktet vondt? Nei, vet du hva...

Jarland er ikke den eneste hun har lite kontakt med. Den omstridte bloggeren Isabell Raad falt heller ikke i smak hos drammenseren.

- Hun var egentlig ganske lik meg, og jeg er veldig mye, så jeg følte personlighetene våre krasjet og at vi konkurrerte om oppmerksomheten. Hun var nok ikke «my cup of tea». Julie og Newa er nok de jeg henger mest med i dag. Også er jeg veldig glad i Leo. 

Jentedrama og utestengelse

Den første uken på hotellet gikk ikke like lett for seg for den ferske reality-stjernen. Hun følte seg utestengt fra jentegjengen, noe som kjennes på kroppen når man ikke kjenner noen eller har mulighet til å kontakte venner på utsiden.

- Jeg sjekket inn mens det var jungeltema på hotellet, og fikk tittelen alfa-kvinne. Jeg er ikke akkurat redd for å ytre meningene mine heller, så kombinasjonen av dette kan ha skremt de andre jentene litt vekk. Det er sårt å måtte sitte alene på rommet å sminke seg mens alle andre ordner seg sammen... 

Og det er ingen tvil om at jenta har bein i nesa. Allerede på første parseremoni langet hun ut mot de kvinnelige reality-kollegene og konfronterte de med oppførselen deres.

- Det var jo helt ungdomsskoletilstander. De oppførte seg som skikkelig «mean girls» i begynnelsen, og det er mye som ikke kom med på TV. Jeg fikk blant annet kritikk for hvordan jeg kledde meg. 

Får hatkommentarer

Antonsen sier hun har fått få hatkommentarer i forhold til hva hun hadde trodd, og sier hun mottar masse støtte til tross for sterke meninger, nakenstunt og TV-sex. Likevel er det noen nettroll i kommentarfeltene.

- Jeg har fått en kommentar på at jeg er feit og slapp i kroppen. Jeg har også fått høre at jeg er en løs hore. Som regel tar andre meg i forsvar, og hvis jeg ender opp med å svare på kommentarene så ønsker jeg ikke å gi mat til monstrene. Da svarer jeg bare «takk» etterfulgt av et smil.

Opparbeidet seg gjeld

Deltakerne i Paradise Hotel får ingen lønn for oppholdet i Mexico, og det å komme hjem kan være en skikkelig «reality-check» for mange. I Paradise-boblen finnes ikke strømregninger eller husleie, men dette er ting som hoper seg opp etter et lengre opphold borte fra jobb og inntekt.

- Hvis jeg vinner Paradise Hotel skal jeg bruke pengene mine på å nedbetale den gjelden jeg har fått etter deltakelsen. Det er skikkelig kjipt å komme hjem til ubetalte regninger, sier Antonsen.

Det var ikke det eneste som var kjipt etter oppholdet på luksushotellet. 

- Vi er vant til at folk lager mat til oss, rydder etter oss, vasker klærne våre og rer opp senga vår. Etter å ha vært hjemme i Norge i to dager var det rett tilbake til bardisken på Lauritz og hverdagen. 

Hva som venter rundt neste sving er ikke godt å vite, men Paradise-deltakeren håper mulighetene kommer og banker på døra - enten det er i form av et nytt realityprogram, et modelloppdrag, eller en spennende sponsoravtale.

LES OGSÅ: Marius gjør comeback i Paradise Hotel

ALLE GODE TING ER TRE: Karoline har søkt om deltakelse i Paradise Hotel tre ganger.
KLER AV SEG: Karoline ville overraske Jarland ved å stå naken i rommet når han kom tilbake fra toalettet. (FOTO: TV3)
FORFØRER: Her står Karoline naken og klar, mens Jarland er intetanende på toalettet. (FOTO: TV3)
IKKE LAKENSKREKK: Karoline fikk det som hun ville, og lokket Jarland til sengs. (FOTO: TV3)
BRYR SEG IKKE: Karoline Sophie Antonsen viser fingeren til haterne.
Powered by Labrador CMS