Se Paradise-drammenserne i nytt TV-konsept

Hva skjer når to drammensere, to Paradise-vinnere og et kjærestepar flytter sammen? Nå kan du se «Paradise-kollektivet»!

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN/OSLO: En ny sesong av «Paradise-kollektivet» ruller i disse dager over TV-skjermene i norske hjem, og begge drammenserne fra årets sesong av «Paradise Hotel» har flyttet inn.

«Paradise-kollektivet» er en nettbasert TV-serie som går eksklusivt på Viafree.no, og spiller seg ut på at noen av årets største reality-stjerner flytter sammen i kollektiv når berømmelsen etter oppholdet på skandalehotellet starter for fullt.

To drammensere, to vinnere og et kjærestepar

I årets sesong finner vi drammenserne Karoline Sophie Antonsen og Marius Pettersen. De flytter inn i Rådhusgata 28 i Oslo sammen med vinnerne Leo Faa og Julie Grindbakken, og kjæresteparet Ingrid Aguiluz og Erik Sæter. 

I et intervju DRM24 gjorde med Karoline Antonsen tidligere i år, sa hun at hun bodde i kollektiv i Drammen med 12 andre. I første episode av «Paradise-kollektivet» sier hun at hun er en perfekt romkamerat.

- Jeg liker å bo med meg selv, og tror selv jeg er fantastisk å bo med. 

Venner og fiender

Og hun gleder seg til å flytte inn i kollektivet. Så lenge erkefienden, Erik Sæter, ikke flytter inn.

- Hvis Erik flytter inn, pakker jeg tingene mine og drar.

Marius derimot, har aldri bodd i kollektiv. Han sier han ser for seg krangler og møkkete leilighet, men skjuler ikke sine ønsker for hvem han ønsker skal flytte inn.

- Min største drøm er at Pamela (Ann Mariell Lipinska, jour. anm.) flytter inn. Da hadde jeg poppa en pils, for å si det sånn.

SE «PARADISE-KOLLEKTIVET» HER

LES OGSÅ: Paradise-drammenserne klinte til på finalefesten

VANT TIL KOLLEKTIV: Hjemme i Drammen bor Karoline Antonsen sammen med 10 andre. (FOTO: BENEDICTE HAUGAARD / DRM24)
VANT TIL KOLLEKTIV: Hjemme i Drammen bor Karoline Antonsen sammen med 10 andre. (FOTO: BENEDICTE HAUGAARD / DRM24)
Powered by Labrador CMS