STARSTRUCK SUPERFAN: Jonas Olstad (13) var en av de heldige som fikk møte golfstjerna Viktor Hovland, og ble så forfjamset over at det store forbildet plutselig dukket opp at han helt glemte å be om autografen - men selfie, det fikk han.

Sjekk hvem som dukket opp på driving-rangen i Drammen

Det hele var en godt bevart hemmelighet på forhånd, men et knippe heldige golfere som tilfeldigvis befant seg på golfbanen i Skoger mandag kveld fikk en opplevelse de sent vil glemme.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Viktor Hovland, rangert som verdens tredje beste golfspiller og norges suverent største golfprofil noensinne, kom nemlig på et høyst overraskende besøk til Drammen Golfklubb mandag kveld.

På stedet var det en del juniorer og knøttespillere som hadde trening, og det gikk naturligvis ikke upåaktet hen da Hovland plutselig dukket opp på driving-rangen.

Hvordan runden til Hovland endte i Drammen skal være usagt, men han skal ha vært på plass ledsaget av drammenser, kamerat og proffgolfer Kevin Andre Wright, som arrangerer en veldedighetsturnering Hovland skal delta på som trekkplaster i Vestfold senere i juni.

Ifølge Hanne Ødegard, administrator i Drammen golfklubb, greide de å unngå det store oppstyret i Drammen mandag kveld siden de hadde holdt det hele hemmelig.

- Det var ingen som visste noe, fordi man ikke ønsket publisitet i forveien. Det har vært helt sykt ved noen andre ganger Hovland har dukket opp tidligere, forteller Ødegaard til DRM24.

- Men det er det nok noen av de heldige som fikk møte han som ikke sover så godt i natt, sier Ødegaard.

Etter hva DRM24 får opplyst fra andre som var tilstede skal Hovland ha tatt seg god tid med barna og ungdommene på stedet.

Powered by Labrador CMS