UNG CASTING: Hermann Tømmeraas, Ylva Bjørkaas Thedin, Theresa Frostad Eggesbø, Emma Bones, Jonas Strand Gravli og David Stakston.
UNG CASTING: Hermann Tømmeraas, Ylva Bjørkaas Thedin, Theresa Frostad Eggesbø, Emma Bones, Jonas Strand Gravli og David Stakston.

SKAM-skuespiller fra Solbergelva i ny Netflix-serie

Med 1,7 millioner følgere i sosiale medier og en fanbase over hele verden ble det denne uken offentliggjort at det er Herman Tømmeraas (21) fra Solbergelva som spiller hovedrollen i den nye Netflix-serien «Ragnarok».

Publisert Sist oppdatert

NEDRE EIKER/ODDA: Ifølge Hardanger Folkeblad har Netflix vært på besøk i Odda i litt over en uke for å spille inn scener til den kommende serien «Ragnarok» - deres første norske egenproduksjon noensinne. 

Serien skal ifølge NRK kombinere norrøn mytologi med et moderne oppvekstdrama, og sendes hos streamingtjenesten iløpet av 2020. I en pressemelding skriver Netflix at hovedrollene blant annet består av skuespiller, danser og modell Herman Tømmeraas fra Solbergelva.

Den unge, lovende skuespilleren er best kjent for sin rolle som «Chris» i SKAM, hvilket skaffet han både berømmelse og 1,7 millioner følgere på Instagram. I det siste har 21-åringen frontet flere reklamekampanjer som modell i samarbeid med influencer-kjæresten Amalie Snøløs, kjent fra Farmen. 

Flere kjente fjes

Serieskaper Adam Price, kjent for å skapt «Borgen», har også tatt med seg unge Emma Bones fra NRK-serien «Heimebane» og Jonas Strand Gravli fra Netflix-versjonen av 22. juli. 

Netflix ramser i tillegg opp flere store, norske navn, og på rollelisten står også Line Verndal, Bjørn Sundquist, Henriette Steenstrup og Odd-Magnus Williamson.

Budsjettet til serien er foreløpig ikke kjent, men analytikere skal ha regnet seg frem til at Netflix kommer til å bruke 15 milliarder dollar på innhold iløpet av 2019 - dette for å konkurrere med Disney.

LES OGSÅ: «Skam»-Sana på Fjell for å åpne nytt jentenettverk i Drammen

Powered by Labrador CMS