Stian Thorbjørnsen: - Jeg elsker Svelvik!

Hitlåtmakerne Staysman & Lazz inviterte med seg tidligere MIF-spiller Mads Hansen på scenen under Svelvikdagene.

Publisert Sist oppdatert

SVELVIK: Svelvikdagene er offisielt igang, og det ble trangt på dansegulvet da headlinerne entret scenen fredag kveld.

En av årets største, og mest kommersielle bookinger var nemlig Stian Thorbjørnsen og Lasse Jensen, bedre kjent som Staysman & Lazz. 

Ingen festival uten overraskelser

Hitlåtene kom som perler på en snor, og menn og kvinner i alle aldre sang, danset og koset seg. En av damene kastet til og med undertøyet sitt opp på scenen for å sjarmere østfoldingene i senk. 

Godt ute i konserten annonserer Stian Thorbjørnsen at de har med seg en lokal overraskelse til Svelvikdagene, og ut på scenen kommer selvfølgelig tidligere MIF-spiller, Mads Hansen. 

Hansen er kjent for å ha tronet øverst på Spotify store deler av sommeren med låta «Sommerkroppen», en låt som ble laget som et stikk til den norske influencer-kulturen. Det er forøvrig Stian Thorbjørnsens plateselskap som står bak låta.


 
KLIKK PÅ VINDUET OVER FOR Å SE VIDEO!

- Jeg elsker Svelvik

Med seg på scenen hadde de også DJ Robin Stones fra duoen Robin & Bugge, og trommeslager Erik Engebretsen. Engebretsen er  for å ha jobbet med blant annet Claudia Scott, Katastrofe og Satyricon.

Backstage sitter DRM24 sammen med kveldens artister og overlytter en diskusjon der Hansen lærer Staysman hvordan Svelvik skal uttales. Ved siden av sitter Lazz med et glass prosecco. Det er ingen tvil om at de trivdes på scenen i landets nordligste sørlandsby.

- Jeg elsker Svelvik, sier Staysman. Folka er dritkule her, og det var sinnsyk stemning blant publikum! Vi kommer garantert tilbake!

Gir seg på topp

Mads Hansen derimot, gir seg på topp. Ifølge den tidligere MIF-spilleren blir dette hans første og siste utgivelse.

- Jeg skal trekke meg ydmykt tilbake og la de profesjonelle få fortsette med det de er gode på. Jeg vil jobbe i mediebransjen, jeg!

Gutta avslutter med en intimkonsert for DRM24, og en akustisk versjon av «Sommerkroppen» på piano er det siste vi vår vitne før de kaster seg i bilen i retning Mandal.

LES OGSÅ: Slik blir årets Svelvikdager

Powered by Labrador CMS