PARADISE-EXIT: For Andreas Haukeland. Men er han ferdig for godt?
PARADISE-EXIT: For Andreas Haukeland. Men er han ferdig for godt?

Tårevått da «TIX» måtte sjekke ut av «Paradise Hotel»

25-åringen bosatt i Røyken ble den første til å sjekke ut av skandalehotellet, og torsdag var han den siste som røk før finaleuka.

Publisert Sist oppdatert

RØYKEN / MEXICO: 25-åringen som er mest kjent som russelåtprodusent, har etter at han kom inn igjen i realityserien holdt seg i spillet og blitt ansett som en god kandidat til å kunne gå av med seieren.

Derfor kom det overraskende på han han ble vraket til fordel for Henrik Beyer av Thea Gudmundsen under en dramatisk parseremoni torsdag. 

- Jeg har aldri før opplevd at noen som sier de sverger til meg ikke holder det de lover, sa Andreas Haukeland da valget var gjort.

Det hele ble en tårevåt seanse hvor selv programleder Triana måtte ta til tårene etter Gudmundsens forklaring på hvorfor ting ble som det ble. Og Haukeland forteller at han ikke bærer nag.

Neste uke er det finaleuke, og torsdag kåres vinneren etter den berømte troskapstesten - enten kan man dele pengepremien på 300.000 kroner, eller man kan stikke av med hele premien selv hvis man slipper kula i gulvet.

Men er Andreas ferdig for godt, eller skjer det nye vendinger i spillet i kjent Paradise-stil neste uke som gir han en ny sjanse?

Se video fra dramatikken i torsdagens parseremoni her:

LES OGSÅ: Andreas (25) førstemann ut av Paradise Hotel

Powered by Labrador CMS