TIX: Russelåtmusiker og nå realitydeltaker Andreas Haukeland er bedre kjent som artisten TIX.

«TIX» sjekket inn igjen i «Paradise Hotel»

Etter å ha blitt førstemann som måtte sjekke ut i årets sesong, er russelåtskriveren fra Røyken klar for nye eskapader i realityserien på TV3.

Publisert Sist oppdatert

RØYKEN/MEXICO: Det skjer etter at 25-åringen, opprinnelig fra Bærum men nå bosatt i Røyken, i tirsdagens episode sjekket inn igjen på det famøse skandalehotellet.

Da Haukeland sjekket ut skrev DRM24 at man likevel kunne spekulere i om han sjekker inn igjen ved en senere anledning hvis man føler 25-åringen på sosiale medier.

Denne uka sjekker en haug med «ekser» inn på hotellet, og mandag var Henrik (21) fra Bergen klar for ny innsjekket.

Varm velkomst

Under tirsdagens frokost fikk deltakerne beskjed om at en ny gjest allerede var inne på hotellet.

Og ganske riktig, i bassenget lå en druespisende «TIX» på en flytemadreass i bassenget. Der fikk han en varm velkomst av de øvrige gjestene. 

- Det virker som alle har savnet meg, vi får se om jeg fortsatt har dem der jeg hadde dem når jeg dro, sa 25-åringen. 

Og la til:

- Det er altfor mange gutter på dette hotellet.

- Ikke interessert i penger

Det er ingen tvil om at artisten har gjort det stort på å tømme lommeboka til festklare 18-åringer, hvilket også ble vist under første episode av skandaleprogrammet.

25-åringen deltok nemlig ikke for pengenes del, og var iløpet av det korte oppholdet klar på at det de fleste ønsker seg ved en deltakelse i programmet er noe han allerede besitter - penger, berømmelse og damer. Han var i Mexico for opplevelsens del, og har tidligere uttalt til media at han trolig taper nærmere to millioner i russelåt-inntekter på deltakelsen.

LES OGSÅ: «Paradise»-Karoline: - Jeg bryr meg ikke om hva folk mener

Se presentasjonen av TIX her:

Powered by Labrador CMS