GOD STEMNING: Usain Bolt sammen med bl.a. SIF-kaptein Jakob Glesnes og flere andre spillere.

Usain Bolt inntok miksebordet - ble DJ på byen i Drammen!

Verdensstjernen festet med Godset-spillerne i Drammen lørdag kveld - og tok over som DJ på utested på Bragernes Torg!

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Treningsoppholdet i Strømsgodset har ikke gått upåaktet hen, og lørdag kveld begynte meldingene å tikke inn om at Usain Bolt var observert på byen i Drammen. 

Nærmere bestemt på «Z» - nattklubben og restauranten som eies av Strømsgodset-eier Atle Kittelsen. 

Og ganske riktig - en opplagt Bolt brukte tropevarmen i Drammen på å sosialisere seg på uteserveringen på Bragernes Torg, og delte villig ut selfies til fansen. 

Festet med SIF-gutta

Tilstede var også en rekke Strømsgodset-spillere, som benyttet eliteseriepausen til en kveld på byen sammen med sin nye treningskamerat. 

Det så ut til å være svært god stemning mellom Bolt og SIF-spillerne, som etter sigende skal ha funnet tonen på treningsfeltet tidligere i uken. 

LES OGSÅ: Liten tro på langvarig Bolt-suksess i Godset

Inntok miksebordet

Noe senere på natten forflyttet begivenhetene seg inn på nattklubben, hvor sprint-ikonet demonstrerte nok et talent; Som DJ.

Etter hva DRM24 kjenner til skal Bolt ha inntatt miksebordet som DJ til stormende jubel fra nattklubb-gjestene, noe han har vært kjent for å gjøre også i en rekke andre byer rundt omkring i verden hvor han er på besøk. Spillejobben varte i omlag en halvtime.

Kampen er gratis, men man må registrere seg for å få en gratisbillett for adgang til kampen her.

Har du bilder av Usain Bolt i Drammen? Send til oss på tips@drm24.no!

LES OGSÅ: «Paradise»-drammenserne klinte til på finalefesten

Her er Usain Bolt med bl.a. SIF-investor og eier av «Z» Atle Kittelsen (t.v.) og toppscorer i eliteserien, Marcus Pedersen, til høyre. 
ANKOMMER FESTEN: Her kommer SIF-spillerne med følge «Z» lørdag kveld.
Usain Bolt skal være i Drammen frem til etter tirsdagens treningskamp mellom Strømsgodset og Norges G19-landslag, hvor han er forventet å få et innhopp.
Powered by Labrador CMS