GIKK TIL AKSJON: Politiet skal ha tatt seg inn i lokalet fra to sider, og knuste blant annet inngangsdøra for å komme inn.

Flere pågrepet i væpnet razzia mot møbelbutikk

Politiet gikk søndag ettermiddag til aksjon mot møbelforhandleren Solid Hjem i Vestfossen etter en voldshendelse.

Publisert Sist oppdatert

ØVRE EIKER: Flere tipsere opplyser til DRM24 at det er observert er stort antall bevæpnet og maskert politi på stedet.

Politiet skal blant annet ha knust inngangsdøra for å ta seg inn på stedet. Politiets innsatsleder på stedet opplyser til DRM24 at flere personer er pågrepet i forbindelse med en straffesak.

Det skal også ha vært en hendelse på stedet i forkant av aksjonen, ifølge Eikernytt.no, som skriver at tre personer er pågrepet i forbindelse med en voldshendelse natt til søndag.

De tre som ble arrestert er foreløpig siktet for grov kroppsskade eller medvirkning til det. De vil bli avhørt søndag og i morgen og det vil da bli tatt stilling til eventuelt begjæring om varetekt for én eller flere av dem.

– Vi må se hva avhørene bringer før vi tar stilling til eventuell varetekt, sier politiadvokat Ole Jacob Garder til Eikernytt.no.

I selve aksjonen skal ingen ha blitt skadet, men det var også tre barn tilstede som har blitt ivaretatt av barnevernet.

Adressen i Vestfossen sentrum er kombinert forretningsbygg og boliger

I politiets søkelys

Møbelbutikken ble slått konkurs i fjor, men ble politianmeldt som følge av mistanke om ulovligheter. Styreleder og eier i selskapet er Kevin Winnes Simensen, kjent fra politivoldsaken på Kongsberg og flere andre saker knyttet til organisert kriminalitet omtalt i media det siste året.


Politiet skal også tidligere ha aksjonert mot stedet, hvor Simensen skal ha adresse.

Det var tidligere denne uken en voldshendelse der en kvinne ble utsatt for grov vold fra en av de som har tilhold i dette bygget. Saken ble først sett på som bagatellmessig, men skal senere være politianmeldt. Om denne hendelsen har noe med søndagens aksjon å gjøre er ikke bekreftet.

Powered by Labrador CMS