HER SKJEDDE DET: Voldsepisoden skal ha skjedd utenfor McDonalds på nedre del av Bragernes Torg. Bildet er tatt i en annen sammenheng og har ikke noe å gjøre med den aktuelle hendelsen.
HER SKJEDDE DET: Voldsepisoden skal ha skjedd utenfor McDonalds på nedre del av Bragernes Torg. Bildet er tatt i en annen sammenheng og har ikke noe å gjøre med den aktuelle hendelsen.

Kvinne skal ha blitt slått ned av dopselger - havnet på sykehus

Politiet etterforsker det som fremstår som blind vold mot en ung kvinne på byen i Drammen forrige helg.

Publisert Sist oppdatert

SENTRUM: Hendelsen fant sted på Bragernes Torg natt til forrige søndag. Den fornærmede kvinnen i begynnelsen av 20-åra hadde da vært på byen med en venninne, da de ble oppsøkt av en fremmed mann av afrikansk opprinnelse etter å ha vært på McDonalds for å kjøpe mat.

Ifølge opplysninger gjengitt fra kvinnens pårørende, skal de to ha blitt tilbudt narkotika i form av hasj, men avvist dette. Deretter skal den fornærmede kvinnen ha blitt slått i ansiktet av mannen, før hun gikk i bakken og trolig ble slått bevisstløs.

Gjerningsmannen skal deretter ha forsvunnet fra stedet. Både politi og ambulanse ble kontaktet, og kvinnen ble først tatt med til legevakt før hun ble fraktet videre til sykehuset.

Her skal hun ha fått påvist både skader i ansiktet, skrubbsår på beina samt en tommel ute av ledd. Etter å ha blitt skrevet ut av sykehuset er kvinnen nå sykmeldt etter hendelsen.

Etterforskningsleder Tina Berg i politiet i Drammen bekrefter overfor DRM24 at saken er anmeldt og kvinnen avhørt om hendelsen, men det har foreløpig ikke lyktes DRM24 å oppnå kontakt med påtaleansvarlig advokat på saken for flere opplysninger. Jourhavende jurist i Sør-Øst politidistrikt kunne fredag derfor ikke kommentere etterforskningen ytterligere, men bekrefter at ingen så langt er mistenkt og at politiet derfor ønsker tips fra andre vitner til det som skjedde.

Powered by Labrador CMS